Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Διαμαρτύρονται οι κοινότητες Κηπουρειού και Μικρολίβαδου

Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών αποφάσισε (με την υπ΄αριθμ. 249/2013) εντελώς ξαφνικά να πραγματοποιείται η κεντρική εκδήλωση εορτασμού μνήμης των θυμάτων της Ναζιστικής θηριωδίας στην Τοπική Κοινότητα Κοσματίου κάθε δεύτερη Κυριακή του μηνός Ιουλίου εκάστου έτους.

Όπως είναι γνωστό, και πολλές άλλες κοινότητες του Νομού μας είχαν πολλά θύματα εκείνη την τραγική περίοδο. Δεν γνωρίζουμε με ποια κριτήρια το Δημοτικό Συμβούλιο επέλεξε να γίνεται κάθε χρόνο αυτός ο εορτασμός στην Τοπική Κοινότητα Κοσματίου.

Αυτή η απόφαση μας βρίσκει αντίθετους και γι αυτό διαμαρτυρόμαστε και προτείνουμε να αναιρεθεί στο μέλλον και να κληθούν οι τοπικοί πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των συλλόγων όλων των κοινοτήτων που είχαν θύματα της Ναζιστικής θηριωδίας, για να αποφασίσουν από κοινού τον τρόπο εορτασμού της μνήμης των θυμάτων.

Προσωπικά πιστεύουμε ότι το καλύτερο θα ήταν να γίνεται επίσημα ο εορτασμός σε μια διαφορετική κοινότητα κάθε χρόνο και το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού μελετήσει το θέμα πιο εμπεριστατωμένα να ανακηρύξει τις κοινότητες αυτές Μαρτυρικές.

 

Τοπική Κοινότητα Κηπουριού

Τοπική Κοινότητα Μικρολιβάδου

Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπουριού

Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρολιβάδου

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5