Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Διαμαρτυρία της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών, για τη μεταφορά Τμήματος της Δ.Ο.Υ. Γρεβενών

Τοποθέτηση του συνδυασμού της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών σχετικά με την μεταφορά τμήματος της Δ.Ο.Υ. Γρεβενών.

Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην επικείμενη μεταφορά του Τμήματος Ελέγχου και Δικαστικού της Δ.Ο.Υ. Γρεβενών στην Δ.Ο.Υ. Κοζάνης.

Εκτιμούμε ότι η μεταφορά θα επιφέρει τεράστια προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Πιστεύουμε ότι, η μεταφορά υπηρεσιών από την πόλη μας, εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο της Κυβέρνησης για συρρίκνωση και αποδυνάμωση των υπηρεσιών.

Στεκόμαστε αντίθετοι στα σχέδια της Κυβέρνησης για την περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής μας, που ήδη δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα λόγω κρίσης και πλήττεται από την ανεργία.

Καταδικάζουμε τέτοιου είδους παρεμβάσεις που είναι αντίθετες στην αποκέντρωση των Υπηρεσιών και στο πνεύμα του “Καλλικράτη”.

Διατυπώνουμε την αντίθεσή μας σε κινήσεις, με τις οποίες δημιουργούνται ενδοπεριφερειακές ανισότητες μεταξύ των πολιτών.

Με αφορμή την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών στις 28-05-2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, Καλούμε όλες τις Αρχές, τους επαγγελματίες, τους φορείς και τους πολίτες του τόπου μας, να δώσουμε το παρόν καταθέτοντας τη διαμαρτυρία μας και υποβάλλοντας ψήφισμα κατά της υποβάθμισης, αποδυνάμωσης και περιθωριοποίησης των πολιτών των Γρεβενών.

Ο Επικεφαλής και οι Σύμβουλοι

της Μείζονος Αντιπολίτευσης

του Δήμου Γρεβενών

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης