Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo
Χορός Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών
Stand Up Comedy

Grevenamedia @facebook

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Κατηγορίες

delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

      ΤΟ ΒΡΑΔΥ της Κυριακής θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Γρεβενών, από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος.

    ΒΕΒΑΙΩΣ, συμπολίτες μας οι οποίοι ήρθαν στην δημοσιότητα το τελευταίο δίμηνο καταθέτοντας θέσεις και απόψεις για την Διοικητική Μεταρρύθμιση του Νομού μας, έχουν τώρα και τον πρώτο λόγο, στον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

 

 

 

 

    ΑΥΤΟ πιστεύει και η τοπική κοινωνία. Πρόκειται για τον Γιάννη Κωνσταντινίδη, τον Δημήτρη Ρίγγο, την Μαρία Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Ψευτογκά, τον Σωκράτη Κουρέλα και τον Φώτη Μπαζάκα.

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ στελέχη, δεν είναι βέβαιο πως θα καταθέσουν στο Κίνημα την σχετική αίτηση υποψηφιότητας.

     ΥΠΑΡΧΕΙ όμως  το ενδεχόμενο ένας εξ’ αυτών να προταθεί από το κεντρικό ΠΑΣΟΚ και οι υπόλοιποι να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο. Θα είναι μια άριστη εξέλιξη.

    ΣΥΜΦΩΝΑ με πληροφορίες, φαίνεται πως οι παραπάνω συμπολίτες μας δεν ενδιαφέρονται για την διορισμένη θέση του Αντιπερειφεριάρχη.

     ΚΑΝΕΙΣ εξάλλου  από τους παραπάνω δεν αρθρογράφησε, δεν σχολίασε και δεν παρενέβη σε ζητήματα Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Δεν τους απασχόλησε φαίνεται η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Αυτό ισχύει για όλους τους νυν αιρετούς της κυβερνητικής παράταξης του Νομού μας.

    ΕΤΣΙ ενδέχεται να εκλεγεί νέος Δήμαρχος Γρεβενών ένας από τους παραπάνω εκλεκτούς συμπολίτες μας ώστε να υλοποιήσει το αναπτυξιακό του όραμα και πρόγραμμα στο νέο και  ισχυρό Δήμο Γρεβενών .

 

  (Ε)      

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5