Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Δημιουργικό εργαστήρι από τους μαθητές της τετάρτης τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου

Η βιβλιοθήκη μας στις 3/12/2014 έχει γίνει ένα δημιουργικό εργαστήρι από τους μαθητές της τετάρτης τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου.
Τα παιδιά μετά από την καθοδήγηση της εθελόντριας δασκάλας, Έλενας Τσιαρσιώτη χωρίστηκαν σε πέντε ομάδες. Η κάθε ομάδα δούλεψε το θέμα της ιστορίας που τους έτυχε. Συζήτησαν και έγραψαν τους διαλόγους και τους μοίρασαν μεταξύ τους. Στη συνέχεια κατασκεύασαν τα κοστούμια τους από : χαρτόνι ,γκοφρέ χαρτί ,βαμβάκι και άλλα. Η συνεργασία μεταξύ τους αποδείχτηκε άψογη. Το κάθε παιδί της ομάδας συμπλήρωνε το άλλο. Το αποκορύφωμα της ομαδικής δράσης ήταν, όταν οι ομάδες άρχισαν να παρουσιάζουν το έργο τους. Ήταν τόσο ζωντανοί οι ρόλοι τους και τα κουστούμια τους, όσο και το υποκριτικό τους ταλέντο που μας άφησε άναυδους.
Η χαρούμενη διάθεση που δημιουργήθηκε ολοκληρώνοντας τη δραστηριότητα , τους έκανε να μη θέλουν να γυρίσουν στο σχολείο τους, αλλά να συνεχίσουν τη μέρα τους στη βιβλιοθήκη . Έτσι η δασκάλα τους, Έλλη Ζιώγα τους υποσχέθηκε ότι θα δηλώσουν συμμετοχή και σε άλλες εκδηλώσεις .
Ευχαριστούμε την εθελόντρια , Έλενα Τσιαρσιώτη που πέρα από τη διάθεσή της για συνεργασία προσέφερε και τα υλικά που χρειάστηκαν, ώστε να δημιουργηθούν τα κουστούμια.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης