Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Δεσκάτη: Συνεδρίαση της Επιτροπής παρακολούθησης για το Φράγμα Ιλαρίωνα

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Δεσκάτης πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Φορέα Διαχείρισης του Ταμιευτήρα Ιλαρίωνα.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:

  1. Αναλυτική παρουσίαση και ενημέρωση για την εξέλιξη των έργων και τήρηση των περιβαλλοντικών όρων στην ευρύτερη περιοχή του Ταμιευτήρα Ιλαρίωνα.
  2. Θέματα προς συζήτηση για την αξιοποίηση της δημιουργηθείσας Τεχνητής Λίμνης του Ιλαρίωνα.
  3. Γενικά θέματα.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, κ. Γεώργιου Δασταμάνη. Παρόντες επίσης ήταν ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Νικόλαος Μίγγος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Ανδρέας Τόσκας, ο κ. Ιωάννης Τσιτσόπουλος εκπρόσωπος του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού, εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων, της ΑΝΚΟ και πολίτες των πληττόμενων περιοχών.

Από τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν είναι η Ύδρευση της Τοπικής Κοινότητας Παλιουριάς ένα πρόβλημα το οποίο, σύμφωνα με δεσμεύσεις του κ. Παπαϊωάννου στον Αντιπεριφερειάρχη, αναμένεται να λυθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Μπαλάφας, στέλεχος του Φορέα Διαχείρισης παρουσίασε τις κυριότερες εξελίξεις όσον αφορά την τήρηση των περιβαλλοντικών όρων από την κατασκευή του ταμιευτήρα Ιλαρίωνα, καθώς και τη διαχείριση της ευρύτερης περιοχής και απάντησε σε ερωτήματα των παρευρισκομένων.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5