Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Δείγμα λύσσας στην Κοζάνη

Ο κυνηγετικός σύλλογος Κοζάνης με ανακοίνωση του ενημερώνει τα μέλη του, ότι βρέθηκε δείγμα λύσσας σε αλεπού στην περιοχή Παλαιοκάστρου του νομού Κοζάνης. Παρακαλούνται οι κυνηγοί της περιοχής και γενικότερα όσοι πρόκειται να κυνηγήσουν στην ευρύτερη περιοχή να πάρουν όλε τις απαραίτητες πορφυλάξεις ακι αν πέσει στην αντίληψη τους το παραμικρό να επικοινωνήσουν με τον ΚΣ. Κοζάνης (ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΡΑΠΙΤΣΗΣ 47 – 24610 30477) – Πηγή :Σελίδα του Κ.Σ. Κοζάνης στο facebook

Σύμφωνα με το ihunt.gr  και με τον κ. Σάκη Τσιγγανά, η αλεπού εμφανίστηκε στην πλατεία του χωριού και δάγκωσε ένα σκυλάκι. Οι κάτοικοι του χωριού σκοτώνουν την αλεπού με ξύλα, πέτρες και ότι βρίσκουν μπροστά τους. Κλιμάκιο της κτηνιατρικής υπηρεσίας της Κοζάνης φθάνει στο χωριό με επικεφαλής τον διευθυντή κτηνίατρο κ. Αναστάσιο Δούρδα και διαπιστώνουν μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις ότι η αλεπού έχει την ασθένεια της λύσσας.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η ασθένεια της λύσσας είναι σε έξαρση στα γειτονικά Σκόπια.

 Οι κυνηγοί πρέπει να έχουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. Τα σκυλιά ,και όχι μόνο της ευρύτερης περιοχής, που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο της λύσσας πρέπει να το κάνουν ΑΜΕΣΑ.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5