Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΔΑΣ-ΟΤΑ Γρεβενών: Πανελλαδική Στάση Εργασίας την Πέμπτη 29-08-2013

Συνάδελφοι.                                                                                                                            

Συγκυβέρνηση – Τρόικα – Πλουτοκρατία εδραιώνουν το «νέο μοντέλο» Δημόσιας Διοίκησης αποτελειώνοντας το δικαίωμα στη σταθερή δουλειά για όλους, παραδίδοντας στα επιχειρηματικά συμφέροντα τομείς κοινωνικής πολιτικής,  Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια, πολιτιστική κληρονομιά, δημόσια γη, περιβάλλον, πλουτοπαραγωγικές πηγές και αναπτυξιακές δυνατότητες της χώρας.

Η διάλυση και η συρρίκνωση των δημοσίων υπηρεσιών και οργανισμών δεν είναι παρά ο δρόμος για την είσοδο των επιχειρηματικών ομίλων, ντόπιων και ξένων, σε αυτούς τους καίριους τομείς και ο λαός, οι εργαζόμενοι, τα παιδιά τους θα χρυσοπληρώνουν υπηρεσίες και αγαθά.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουν αποφασιστικά τον ενιαίο αγώνα, ενάντια στις απολύσεις, στις ιδιωτικοποιήσεις, στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, γενικότερα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, κυβέρνησης-πλουτοκρατίας-ΕΕ.

Η στάση εργασίας που κήρυξε για την Πέμπτη 29 Αυγούστου η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ είναι «στο πόδι» και συντηρεί το δρόμο του εκφυλισμού και της απογοήτευσης.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Γρεβενών καλεί τους εργαζόμενους να μην παραιτηθούν από την μόνιμη και σταθερή δουλειά. Να πάρουν τη ζωή τους, το μέλλον τους στα χέρια τους για να μη ζήσουμε σε καθεστώς σύγχρονης σκλαβιάς.

Να δυναμώσει η οργάνωσή τους σε κάθε τόπο δουλειάς. Να αλλάξουν τους συσχετισμούς. Να πετάξει στο καλάθι των αχρήστων τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό και τη στρατηγική του στο συνδικαλιστικό κίνημα. Όλους όσους κλαψουρίζουν περί ενότητας και την ίδια στιγμή σκύβουν το κεφάλι μπροστά στα αφεντικά και στην πολιτική της ΕΕ. Να χτίσουν την ενότητά τους στις στέρεες βάσεις της ταξικής ενότητας με στόχο την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

Όχι σε όλες τις απολύσεις

Κανένας πλειστηριασμός. Όλοι μαζί για να μην πάρουν οι τράπεζες τα σπίτια μας.

Μια φωνή, μια γροθιά σε κάθε σοκάκι, σε κάθε γειτονιά.

 

Όλοι στον αγώνα για μια ζωή αντάξια της δουλειάς μας και των αναγκών μας

 

Γρεβενά 27-08-2013

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης