Κινηματογράφος-CINE GREVENA
GIANAKOPOULOS

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ
Alpha Bank

Grevenamedia @facebook

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
ΕΜΒΟΛΙΟ
Εμβόλιο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Δήμος Δεσκάτης: Έγκριση χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ – Έγκριση και ένταξη του προγράμματος για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

Έγκριση χρηματοδότησης του Δήμου Δεσκάτης από το Ε.Σ.Π.Α. 

Ο Δήμος Δεσκάτης στις 03-05-2012 υπέβαλε πρόταση Χρηματοδότησης ποσού 50.000,00€, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μακεδονίας-Θράκης» 2007-2013.

Στις 10-05-2012 η Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων προέβη στη Θετική Αξιολόγηση της πρότασης του Δήμου Δεσκάτης και κατόπιν της υπογραφής του «Συμφώνου Αποδοχής Όρων για ένταξη Πράξης», από τον κ. Δήμαρχο Δεσκάτης, η αρμόδια Αρχή εξέδωσε στις 18-05-2012 «Απόφαση Ένταξης της Πράξης «Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Δεσκάτης».

Η Ενταγμένη Πράξη «Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Δεσκάτης» αφορά στην τεχνική υποστήριξη του Δήμου μας για την ωρίμανση, ένταξη και παρακολούθηση συνεχιζόμενων και νέων έργων στα πλαίσια του ΕΣΠΑ, προκειμένου να υποβάλλει νέα έργα αλλά και να απορροφήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κονδύλια από την τρέχουσα προγραμματική περίοδο προς όφελος της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

 

Εγκρίθηκε και εντάχθηκε η πρόταση του Δήμου Δεσκάτης σχετικά με το πρόγραμμα για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

 

Ο Δήμος Δεσκάτης στηρίζοντας τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες σε αποδεδειγμένα δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ανακοινώνει ότι το Τοπικό Πρόγραμμα για τις Ευάλωτες Κοινωνικά Ομάδες με επωνυμία «ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ», εγκρίθηκε και εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013 με την Αρ. Πρωτ: 2.13224/4.1909 / 30-5-2012 απόφαση ένταξης.

 

Το παραπάνω σχέδιο θα υλοποιήσει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΜΟΧΛΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» της οποίας (μεταξύ άλλων) εταίρος είναι και ο Δήμος Δεσκάτης και η οποία συστάθηκε για το λόγο αυτό.

 

Το εγκριθέν σχέδιο αποσκοπεί:

α) Αφενός να υποστηρίξει σε προσωπικό επίπεδο τους ωφελούμενους, μέσω συνδυασμού δράσεων, που θα προέρχονται από τις ομάδες στόχου, ώστε να επιτευχθεί η κοινωνική και εργασιακή τους ένταξη.

β) Αφετέρου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία και την επιχειρηματική κοινότητα, με σκοπό την ενσωμάτωση των ωφελουμένων στο εργασιακό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

 

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων το σχέδιο περιλαμβάνει σειρά αλληλένδετων δράσεων που εντάσσονται στις εξής κατηγορίες:

-Μελέτες, Δικτύωση, Ενέργειες Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης, Συντονισμός και Διαχείριση Πράξης, Κατάρτιση-Επιμόρφωση, Πληροφόρηση-Συμβουλευτική-Υποστήριξη

 

Στόχος του προγράμματος το οποίο ξεκινά άμεσα, είναι η υποστήριξη 190 ανέργων που διαβιούν στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και ανήκουν αποδεδειγμένα στις εξής κοινωνικές ομάδες: Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα, Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούμενα από φτώχεια, Αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών.

 

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΔΕΗ banner
Τζιόβας Ανδρέας
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Γκαρσονιέρα Καραϊσκάκη 7 (πολιτιστικό κέντρο)
Διαμέρισμα παλιά κτελ
Ενοικιάζεται Ίωνος Δραγούμη 2
Κατάστημα πρώην ADMIRAL
Καφέ Crystal
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com