Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Δήλωση του Υπ. Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καλαμάρα

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον που εμείς θέλουμε για τα Γρεβενά, κάναμε έναν αξιοπρεπή αγώνα, προτάσσοντας τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού μας για την καταπολέμηση της ανεργίας , για την παραγωγική ανασυγκρότηση, για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων , για την οικοδόμηση ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης των Γρεβενών και της Δυτικής Μακεδονίας.
Δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με όλους τους Γρεβενιώτες διότι αντίπαλός μας ήταν ο χρόνος , εισπράξαμε όμως από τους υπολοίπους την θέρμη και την κοινή ομολογία πως ο Συνδυασμός μας με το ήθος , την αξιοπρέπεια και τον προγραμματικό του λόγο, ήταν ο ηθικός νικητής των εκλογών.
Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και σ’ αυτούς που για τυπικούς λόγους επέλεξαν άλλους συνδυασμούς, έλεγαν όμως γι’ εμάς τα καλύτερα.
Προσωπικά ευχαριστώ τους συντρόφους μου υπ. Συμβούλους γιατί με την δικιά τους δύναμη, την αξιοσύνη, το ήθος και το πάθος τους, καταφέραμε μέσα απ’ αυτόν τον αξιοπρεπή αγώνα την εκπροσώπησή μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Εκεί με γνώμονα την βαθιά πίστη στις Δημοκρατικές Αρχές θα παλέψουμε για την υιοθέτηση προτάσεων του προγράμματος μας και του σχεδίου μας, για την ανασυγκρότηση των Γρεβενών και της Δυτικής Μακεδονίας.
Γιώργος Καλαμάρας
Υπ. Αντιπεριφερειάρχης συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»
για την ΠΕ Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5