Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Ζιώγας
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Δήλωση του Βουλευτή Γρεβενών κ. Κοψαχείλη για την εξισωτική αποζημίωση των κτηνοτρόφων

Υλοποιείται η προεκλογική δέσμευση  του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για την αποκατάσταση της εξισωτικής αποζημίωσης.

Την επόμενη εβδομάδα (από τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012), πιστώνονται 160 εκατομμύρια Ευρώ στους λογαριασμούς περίπου 70.000 κτηνοτρόφων – δικαιούχων της εξισωτικής αποζημίωσης.  Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Οικονομικών, βρέθηκε το δημοσιονομικό ισοδύναμο (από τη μείωση ενοικίων που καταβάλλει το δημόσιο και από τις περικοπές στις αποδοχές του πρωθυπουργού και των μελών της κυβέρνησης), ώστε να εξοικονομηθούν οι αναγκαίοι εθνικοί πόροι για την καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης στους κτηνοτρόφους.

Θέλω να επισημάνω ότι, η καταβολή της Εξισωτικής Αποζημίωσης στους δικαιούχους – κτηνοτρόφους στο 100% του ποσού που δικαιούνται, αποτελεί μία βασική προεκλογική δέσμευση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, παρόλο που στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα είχε αποφασιστεί η περικοπή του συγκεκριμένου μέτρου.

Θέλω να ευχαριστήσω τις ηγεσίες των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών και ιδιαιτέρως τον Αν. Υπουργό κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο που δρομολόγησαν την υλοποίηση της δέσμευσης της κυβέρνησης, η οποία θα διευκολύνει, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, τους κτηνοτρόφους να προμηθευτούν εγκαίρως της απαραίτητες ζωοτροφές και να προετοιμαστούν για το χειμώνα.

Η καταβολή της Εξισωτικής Αποζημίωσης αποδεικνύει με πράξεις, τη ρήση του Πρωθυπουργού ότι,  θα υποστηρίξουμε  τους αγρότες και αποτελεί προτεραιότητα για μας, ο αγροτικός τομέας.

Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

Τιμολέων Κοψαχείλης

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5