Δήλωση κ. Απ. Μπότη
Ο Απόστολος Μπότης, Αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ Γρεβενών, και Αντιπρόεδρος της κοινότητας Αβδέλλας, έκανε την παρακάτω δήλωση, :
“ Για μία ακόμη φορά η ορεινή περιοχή των Γρεβενών αδικήθηκε κατάφορα. Διαβάσαμε χθες στις εφημερίδες ότι δημιουργήθηκαν 23 ορεινοί Δήμοι.
Δήμοι οι οποίοι σε πληθυσμό δεν ξεπερνούν τις 2.000, 3.000, ή 4.000, ενώ σε έκταση βρίσκονται μεταξύ 50.000 ως 250.000 στρεμμάτων.
Αντίθετα, ο νέος Δήμος Βασιλίτσας αδικήθηκε κατά τρόπο προκλητικό.
Βάσει της Στατιστικής Υπηρεσίας ο πληθυσμός ανέρχεται στις 4.250 μόνιμους κατοίκους, βάσει της απογραφής στους 9.200 και βάσει των τελευταίων εκλογών στις 11.500.
Αυτός ο Δήμος αδικήθηκε τόσο από τις δηλώσεις τοπικών παραγόντων, όσο και από τον ίδιο τον βουλευτή , ο οποίος πρότεινε την δημιουργία δύο Δήμων στο Νομό Γρεβενών.
Εγώ, ως μέλος και στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ , ζητώ από τον βουλευτή και φίλο Θανάση Χαντάβα να πάρει σήμερα δημόσια θέση και να απαντήσει σε όλους Γρεβενιώτες αν αδικήθηκε ή όχι ο Δήμος Βασιλίτσας”.