Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Δεν θα κατέλθει στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές ο βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας,σύμφωνα με δήλωση του

Προσωπικά, βρέθηκα πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Άκουγα πολλές απόψεις και κατέληγα σε αποφάσεις με γνώμονα μόνο το συμφέρον της χώρας και του τόπου, αψηφώντας την κομματική πειθαρχία και αγνοώντας πλήρως το πολιτικό μου μέλλον και το προσωπικό μου όφελος.

Με την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης ανοίγει μία νέα σελίδα για την Ελλάδα. Είναι πλέον απαραίτητη η αναγέννηση του πολιτικού συστήματος και χρειάζονται τολμηρές μεταρρυθμίσεις, διαμόρφωση ενός εθνικού σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης και πάνω απ΄ όλα ομόνοια, αλληλεγγύη και σκληρή δουλειά απ΄ όλους μας.

Έχουμε χρέος να διασφαλίσουμε το μέλλον της νέας γενιάς.

Σε αυτή την προσπάθεια οι νέοι μας δεν μπορεί να είναι απόντες.

Σε λίγες μέρες λήγει η θητεία της παρούσας Βουλής και η χώρα θα οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές.

Επιθυμώντας να ενθαρρύνω τους νέους να συμμετάσχουν και να συμβάλω στην ανανέωση του ψηφοδελτίου, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Την απόφασή μου αυτή, την γνωστοποίησα στην αρμόδια επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, πριν από την ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων.

Ενημέρωσα και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο στήριξα και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, επειδή πιστεύω ότι έχει τις ικανότητες, τη γνώση και την εμπειρία να αναγεννήσει το κίνημα και να διαμορφώσει μία συγκροτημένη και ρεαλιστική προγραμματική πρόταση, ικανή να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Θα στηρίξω επίσης και το νέο Βουλευτή του Νομού Γρεβενών, όποιος κι αν είναι, από οποιοδήποτε κόμμα κι αν προέρχεται. Αυτή είναι και η πρόταση μου σε όσους είχαν ή έχουν θεσμικό ρόλο αλλά και προς την κοινωνία του Νομού Γρεβενών. Η έλλειψη συνεργασίας και πολύ περισσότερο η υπονόμευση του έργου του Βουλευτή δεν κάνει ζημιά στον ίδιο, αλλά στον τόπο.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τις Αρχές, τους φορείς, τις επαγγελματικές ενώσεις και όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες που διαμένουν είτε εντός, είτε εκτός του Ν. Γρεβενών, για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που με ψήφισαν και με στήριξαν στη δύσκολη αυτή προσπάθεια, καθώς επίσης και τους συνεργάτες μου στα Γρεβενά και στην Αθήνα.

 

Θανάσης Χαντάβας

Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης