Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Γιάννης Κ. Παπαδόπουλος – Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Γρεβενά – Συμμετέχω ενεργά»

Ο π. Δήμαρχος Αγίου Κοσμά και Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας  Γιάννης Παπαδόπουλος, έδωσε στην δημοσιότητα το παρακάτω κείμενο :

«Στις 18 Μαΐου οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν τους νέους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους.

Σ΄αυτές τις εκλογές η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για το Δήμο Γρεβενών , η οποία ιδρύθηκε και στελεχώθηκε με δική μου πρωτοβουλία , αποφάσισε την ενεργή στήριξη και  συμμετοχή όλων των υποψηφίων συμβούλων στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Γρεβενά – συμμετέχω ενεργά»  με υποψήφιο Δήμαρχο τον σημερινό αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δασταμάνη .

Ήταν και παραμένει ως βασική μου αρχή, η Τοπική Αυτοδιοίκηση να λειτουργεί ως ανεξάρτητη  , όπως ακριβώς και έπραξα ,εγώ ο ίδιος , ως Δήμαρχος Αγίου Κοσμά την περίοδο 2002-2010.

Ο αυτοδιοικητικός συνδυασμός «Γρεβενά – συμμετέχω ενεργά» δομήθηκε πάνω σε αρχές και κοινωνικές αξίες, σύμφωνα με τις οποίες θα ασκήσει την Διοίκηση του Δήμου Γρεβενών.

Όλοι οι υποψήφιοι Τοπικοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Γρεβενά – Συμμετέχω ενεργά», πίστευαν και πιστεύουν, πως η Δημοτική Αρχή πρέπει και επιβάλλεται να λειτουργεί συλλογικά. Όπως ακριβώς το επιθυμούν οι πολίτες. Τα ΄΄προσωπικά  συστήματα εξουσίας ΄΄ των Δημάρχων  έφεραν την καταστροφή γιατί ,μεταξύ άλλων ,  θεωρούν ότι «διαθέτουν το αλάθητο και την μοναδική αλήθεια»!

Στο συνδυασμό «Γρεβενά – Συμμετέχω ενεργά» είμαστε ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. Ιδιαίτερα ,όσοι την τελευταία τετραετία, είδαμε την πόλη και τα  χωριά   να εγκαταλείπονται.  Όσοι είδαμε -και το είδαμε όλοι- η αμετροέπεια και η αλαζονεία της εξουσίας, να ξεχειλίζουν και να προκαλούν τον θυμό, την οργή και ενίοτε την ειρωνεία της κοινωνίας.

Πιστεύουμε πως η συμμετοχή των πολιτών στα κοινά του Δήμου  είναι μια Δημιουργική , Παραγωγική και Κοινωνική διαδικασία. Έτσι δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ο καθένας ξεχωριστά, την Τοπική Κοινωνία  που η ίδια θα αλλάξει την εικόνα του τόπου , μέσα από τον συνδυασμό «Γρεβενά – Συμμετέχω ενεργά»

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ.

Γιάννης Κ. Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

π. Δήμαρχος Αγίου Κοσμά

Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5