Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
Κτηματολόγιο
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Γεώργιος Δασταμάνης: ΄΄ Είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Δεσκάτης και υποβάθμισης της περιοχής ΄΄

Με αγανάκτηση και οργή πληροφορηθήκαμε την εξαίρεση της Δ.Ο.Υ. Δεσκάτης από το σύνολο των Δ.Ο.Υ. που παραμένουν σε λειτουργία παρά την πρότερη δέσμευση του Υπουργείου που αναγνώριζε την αναγκαιότητα της λειτουργίας της λόγω των ιδιαιτεροτήτων του Δήμου Δεσκάτης.

Οι ενέργειες του Υπουργείου ακρωτηριάζουν κάθε προσπάθεια περιφερειακής ανάπτυξης και αποκέντρωσης επιβαρύνοντας τους πολίτες του Δήμου Δεσκάτης με μια απόσταση 60 χιλιομέτρων, προς εξυπηρέτησή τους από την πλησιέστερη Δ.Ο.Υ. Γρεβενών, που χαρακτηρίζεται από κακό και ιδιαίτερα επικίνδυνο οδικό δίκτυο κυρίως τους χειμερινούς μήνες που καλύπτεται από πάγο και χιόνι.

Είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Δεσκάτης και υποβάθμισης της περιοχής έχοντας στο πλευρό μας τους πολίτες του Δήμου της Δεσκάτης που έχουν προβεί σε κατάληψη του κτιρίου όπου στεγάζεται η ΔΟΥ καταδεικνύοντας την αναγκαιότητα της συνέχισης της λειτουργίας της.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης