Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Βενιζέλος: ΄΄Τα διαλύω όλα! Το ΠΑΣΟΚ έχει σαπίσει ΄΄

Με τις φράσεις: “Το ΠΑΣΟΚ έχει σαπίσει και πρέπει να το ξαναφτιάξουμε από την αρχή”, και: “Ο νεος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι 30 χρονών”, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έδωσε το στίγμα όλων όσων πρόκειται να ακολουθήσουν στο κόμμα του, ενώ πολλοί ειδικά για την δεύτερη φράση εκτιμούν ότι αυτό ήταν ένα ηχηρό μήνυμα προς του δελφίνους.

Ισως να ήταν η πιο σύντομη συνεδρίαση στην ιστορία του Πολιτικού Συμβουλίου. Όμως τα λόγια που βγήκαν από τα χείλη του Ευάγγελου Βενιζέλου έκαναν αίσθηση. Αλλωστε, ήταν και τα μοναδικά που ακούστηκαν, αφού δεν μίλησε κανείς άλλος.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των μελών όλων των οργάνων, ανακοινώνοντας ότι όλα αρχίζουν από το μηδεν. “Τα όργανα του κόμματος δεν είναι αντιπροσωπευτικά και είναι σε αναντιστοιχία με την κοινωνία”, είπε ο κ.Βενιζέλος. Πρόσθεσε επίσης: “Πρέπει να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο με τον κυβερνητισμό. Θα διώξω όλους τους υπουργούς. Πάσχουν από κυβερνητισμό”.

Είπε επίσης σύμφωνα με πληροφορίες:

– “Είπα στους υπουργούς του κυρίου Παπαδήμου ότι δε θα μετέχουμε στην κυβέρνηση. Θα παραιτηθούν και θα πάμε σε υπηρεσιακή κυβέρνηση”. Η φράση αυτή αναφέρεται στους υπουργούς “του Παπαδήμου” και όχι στους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ!

– “Το ΠΑΣΟΚ του 13% έχει τελειώσει. Έχει πεθάνει από τον κυβερνητισμό, τον παρασιτισμό και τον κρατισμό.
Δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να μιλήσουν ιδεολογικά .Υπάρχει έλλειψη ιδεολογίας και οι περισσότεροι γνωρίζουν μόνο από διαχείριση.”

 “Αποτελεί μεγάλο στοίχημα η αναγέννηση της παράταξης, και δεν έχουν νόημα οι επετηρίδες γιατί ο  επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι 30 ετών”.

– “Την ώρα που στις 18 Μαρτίου προσπαθούσαμε να ανανήψουμε η ιστορία του Άκη μας αποτελείωσε. Άνοιξε το καπάκι της ηθικής… Το ΠΑΣΟΚ θα εξακολουθήσει να ταλαιπωρείται γιατί μπορεί να ακολουθήσουν και άλλες υποθέσεις οι οποίες θα μας πλήξουν.”

– “Δεν είναι τα σύμβολα που με ενοχλούν. Κυρίως είναι τα πρόσωπα και οι συμπεριφορές τους πρέπει να κοπεί ο ομφάλιος λώρος με τον κυβερνητισμό.”

– “Δεν μπορεί ο κος Τσίπρας να υποδύεται τον Ανδρέα Παπανδρέου πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.”

Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει σε συγκέντρωση όλων των υποψηφίων του κόμματος στο Caravel. Εκεί, θα δώσει ένα πρώτο ιδεολογικό στίγμα και θα ανακοινώσει την σύσταση ενός οργάνου που θα οδηγήσει στο συνέδριο.

newsit.gr

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης