Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

ΕΜΒΟΛΙΟ
Μουσική Συναυλία

email επικοινωνίας

Τζιόβας Ανδρέας
Εμβόλιο
POTIKA MYRTO
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
Ζιώγας
tsiarsiotis
Ράδιο 101.5
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Βασιλίτσα:Ωρα για κοινή δράση! (7/12/2011)

Eρώτηση πρός τον Περιφερειάρχη Γ. Δακή για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας και τις απαραίτητες επενδύσεις που χρειάζονται για την ανάπτυξή του και τις ενέργειες της περιφέριας για την σύντομη υλοποίησή των, απηυθηνε στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 7/12/2011, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Ψευτογκάς. Η ερώτηση έχει ως εξής:
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
κ. ΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
Κύριε Περιφερειάρχη
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, η προγραμματισμένη σύσκεψη με τη συμμετοχή της Ειδικής Γραμματέως Ε.Σ.Π.Α. του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, του Βουλευτή του Νομού Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα, , του Αντιδημάρχου Γρεβενών κ. Γιάννη Νασίκα, του εκπροσώπου του ΕΟΤ κ. Σπήλιου Σπηλιόπουλου, ο οποίος παρίστατο και εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του πρόεδρου του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας κ. Χρήστου Παπαξάνθη και υπηρεσιακών παραγόντων, με σκοπό τον καθορισμό των διαδικασιών για την ένταξη τριών έργων που. αφορούν στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας.
Επειδή: οι επενδύσεις στη Βασιλίτσα, μαζί με άλλα έργα υποδομών (οδοί πρόσβασης, διαχείριση τροχοφόρων, νέοι αναβατήρες προσπέλασης από Φιλιππαίους κ.ά) θεωρούνται σημαντικές για την ανάπτυξη του Νομού και κατ΄ επέκταση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Επειδή οι φάκελοι των έργων συμφωνήθηκε να υποβληθούν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μετά από ειδική πρόσκληση που θα εκδοθεί για τη χρηματοδότηση του Χιονοδρομικού Κέντρου, Ερωτάσθε κ. Περιφερειάρχη για τα εξής:
1.Εάν είχατε ενημερωθεί για την παρούσα σύσκεψη 2.Εάν σας ζητήθηκε να συμμετάσχετε είτε εσείς είτε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών 3.Εάν ναι γιατί δεν συμμετείχατε 4.Εάν δεν προσκληθήκατε, τι προτίθεσθε να πράξετε και πως θα περιφρουρήσετε, την θεσμική μας υπόσταση και την συνεργασία όλων των φορέων για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων στην ανάπτυξη του τόπου, στα πλαίσια μιας νέας αντίληψης αποκεντρωμένης λειτουργίας και δράσης

Σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
Κ.Παλαιολόγου 58
Αριστείδου 27
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ