Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας
tsiarsiotis

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Α΄ Γυμνάσιο Γρεβενών: Τι λέει ο Διευθυντής κ.Τσαμπαρδούκας Ιωάννης – Όλη η αλήθεια για την προμήθεια του πετρελαίου – Γιατί πάγωσαν οι μαθητές – Η αδιαφορία του Δήμου Γρεβενών

Από τον Διευθυντή του Α΄Γυμνασίου Γρεβενών δόθηκε στην δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση ως απάντηση στον Δήμο Γρεβενών.

  ΄΄     Προς αποκατάσταση της αλήθειας και αντιμετώπιση της κάθε είδους  συκοφαντίας από όπου και αν προέρχεται.

Ως διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Γρεβενών οφείλω να ζητήσω συγγνώμη στον βαθμό, που μου αναλογεί, από μαθητές και γονείς για τη  διακοπή των μαθημάτων την Τρίτη 8-1-2014, διαβεβαιώνοντας  συγχρόνως ότι η μέριμνά  μου  για την άριστη λειτουργία του Σχολείου είναι και θα  είναι διαρκής και αμέριστη.

Κύριοι υπεύθυνοι του Δήμου Γρεβενών, για την αποκατάσταση της αλήθειας σας καλώ να αναλάβετε την ευθύνη της μη έγκαιρης προμήθειας πετρελαίου, καθώς η ολιγωρία σας  στο να υπογράψετε σύμβαση με προμηθευτή, είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή των μαθημάτων την Τρίτη 8-1-2014. Κάθε άλλη δικαιολογία  είναι υστερόβουλη και συκοφαντική.

Συγκεκριμένα :

Η επικαλούμενη  δικαιολογία ότι η «Διεύθυνση του Α΄ Γυμνασίου Γρεβενών  «αποφάσισε» η θέρμανση του σχολείου να λειτουργεί καθ΄ όλη τη διάρκεια των Εορτών των Χριστουγέννων, φοβούμενη τις «καιρικές συνθήκες»» είναι ψευδής και ανυπόστατη, διότι κατά τις μέρες των εορτών το σύστημα  θέρμανσης  ήταν κλειστό.

Ισχυρίζεστε ότι  «Η Διεύθυνση αντιλήφθηκε δε ότι δεν υπήρχε πλέον πετρέλαιο την ημέρα που άνοιγαν τα σχολεία μετά τις διακοπές, δηλαδή το πρωί της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2014 και λίγο πριν μπουν οι μαθητές στις αίθουσες για μάθημα, οπότε και ενημέρωσε τη Σχολική Επιτροπή.» Η μομφή αυτή είναι επίσης ψευδής και ανυπόστατη, συγχρόνως δε  αυθάδης, διότι στις 7 Ιανουαρίου 2014 το μεσημέρι, ο διευθυντής είχε συνάντηση με τον προμηθευτή στο πρατήριό του με σκοπό την προμήθεια πετρελαίου. Ο προμηθευτής ισχυρίστηκε ότι είναι αδύνατη η προμήθεια, διότι δεν υπογράφτηκε σύμβαση και δεν μπορεί να γίνει διακίνηση, χωρίς να εκδοθεί παραστατικό. Επίσης, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων έγινε ενημέρωση της Σχολικής Επιτροπής με το υπ΄αρ.πρωτ. 791/16-12-2013 έγγραφο και ενημερώθηκε  προφορικά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος ως γνωστόν εκπροσωπεί τη Σχολική Επιτροπή της Β/θμια;ς Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών.

Επί πλέον η αυτοπροβολή και ο κομπασμός  «Αμέσως ο Εκπρόσωπος της Σχολικής Επιτροπής ενημέρωσε τον προμηθευτή, αρχικά τηλεφωνικά και στη συνέχεια προσωπικά για το πρόβλημα, το οποίο και λύθηκε. Όμως, με απόφαση της Διεύθυνσης του Α΄ Γυμνασίου, λίγο πριν φθάσει ο προμηθευτής του πετρελαίου στο σχολείο, τα παιδιά  είχαν αποχωρήσει από το μάθημα.»  αποτελεί υπεροψία   και χυδαίο ψέμα. Η διεύθυνση του σχολείου επί τρείς ώρες αγωνιζόταν να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο του δήμου και τον προμηθευτή. Η  αναχώρηση των μαθητών έγινε την τρίτη διδακτική ώρα  και το σύστημα θέρμανσης τέθηκε σε λειτουργία μετά τις δώδεκα το μεσημέρι.

Τέλος  για του λόγου το αληθές,  κύριε Πρόεδρε της Σχολικής  Επιτροπής και Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, μπορείτε να  δημοσιεύσετε την ημερομηνία και τον αριθμό πρωτοκόλλου της  υπογεγραμμένης  σύμβασης  προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Γρεβενών; ΄΄΄

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Γρεβενών

Τσαμπαρδούκας Ιωάννης

Σχετικά άρθρα

Interactive
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες- Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ