Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Απάντηση του επικεφαλή του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δημιουργία» και υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη σε συκοφαντικά δημοσιεύματα

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δημιουργία» και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, δηλώνει ότι οι συκοφαντίες που εκπορεύτηκαν από το έντρομο ιερατείο δεν τον αγγίζουν.

1

Επισυνάπτουμε την από 4-2-2014 βεβαίωση του ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ που ορίστηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος, της υπό εκκαθάριση ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝ.ΠΕ, από την οποία προκύπτει ότι, ο Θεόδωρος Καρυπίδης του Ιωάννη, δεν ενέχεται ως πιστούχος σε οποιοδήποτε δάνειο-πίστωση. Στην ίδια βεβαίωση αναφέρεται ότι η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε.», ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού FLASHTv, εξυπηρετεί κανονικά τα δάνειά της, τα οποία σύναψε το 2009.

Σε αντίθεση με αυτούς, που αλλάζουν Α.Φ.Μ. προκειμένου να αποφύγουν διώξεις και με αυτούς, που αντί για πολιτικό λόγο επιλέγουν τη λάσπη, δηλώνει, ότι είναι απόλυτα καθαρός και αγωνίζεται για το καλό του τόπου μας και όχι για την ικανοποίηση προσωπικών επιδιώξεων.

Επιφυλάσσεται, δε, να ασκήσει κατά των αισχρών συκοφαντών και λασπολόγων κάθε νόμιμο δικαίωμά του.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5