Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Απάντηση της ΕΑΣ Γρεβενών σε ανώνυμο σχόλιο

Είναι βασική αρχή ότι για να γίνεις πιστευτός σε όσα καταγγέλλεις πρέπει να τα υπογράφεις επώνυμα, γιατί διαφορετικά εύλογα κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς συκοφάντης.
Ενόψει λοιπόν των επικείμενων δημοτικών εκλογών ένας ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ τόλμησε να αναρτήσει στο διαδίκτυο κείμενο με ψευδείς και αβάσιμους ισχυρισμούς αναφορικά με την ΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, με προφανή σκοπό να βλάψει , όπως αφελών πιστεύει , υποψηφιότητες μελών του ΔΣ της ΕΑΣ.
Σε απάντηση λοιπόν των κατάπτυστων αυτών ισχυρισμών του ΑΝΩΝΥΜΟΥ και μόνο για ενημέρωση του κοινού και ΟΧΙ απολογητικά σας αναφέρουμε τα παρακάτω:
1. Η ισχύς του Ν 4015/2011 έχει παραταθεί με χθεσινή τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή και συνεπώς το ΔΣ της ΕΑΣ νομίμως υφίσταται μέχρι 30-8-2014.Εκλογές δεν έγιναν μέχρι 30-4-2014 γιατί είχαμε γνώση της τροπολογίας που θα ψηφίζονταν.
2. Η ΕΑΣ Γρεβενών είναι η μοναδική που εξακολουθεί να υφίσταται σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.
3. Η οικονομική κατάσταση της ΕΑΣ είναι ανάλογη της γενικής οικονομικής κατάστασης. Η συνεχιζόμενη λειτουργία της δρα υπέρ των συμφερόντων των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής μας, διασφαλίζοντας σε αυτούς τιμές και εισόδημα.
4. Επιμελών βεβαίως αποκρύπτει ο συκοφάντης ότι η ΕΑΣ Γρεβενών ανέλαβε την διεκπεραίωση, λόγω της τεχνογνωσίας και εμπειρίας , της σύνταξη και υποβολή αιτήσεων των αγροτών της περιφέρειας Καστοριάς για το ΟΣΔΕ 2014.
5. Δεν υπάρχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή της ΕΑΣ σε ΙΚΑ, Δ.Ο.Υ ενώ το τραπεζικό δάνειο εξυπηρετείται.
Από τα παραπάνω και ιδίως από την αναφορά του ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ περί συμμετοχής κάποιων εκ των μελών της διοίκησης στα δημοτικά ψηφοδέλτια αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ εξυπηρετεί ο ίδιος ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ και συντάκτης του κειμένου και οι όπισθεν αυτού κρυπτόμενοι.
Έχουν όμως γνώσιν οι φύλακες

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Ράπτης Στέφανος

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5