Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
Ράδιο 101.5
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Απάντηση Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη στον πρώην Δήμαρχο Γρεβενών Γεώργιο Νούτσο

Ο πρώην Δήμαρχος Γρεβενών, κ. Γεώργιος Νούτσος, σε μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού των Πολιτών από τις γενεσιουργές αιτίες που συνέβαλαν στη σημερινή θλιβερή κατάσταση του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Γρεβενών και των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου (που είναι ανεξάρτητη από τον «Καλλικράτη») και για την οποία  εμείς δεν θα απολογηθούμε, έκανε λόγο μέσω του τύπου για προσπάθεια αμαύρωσης του έργου του.

Οι συνδημότες μας μάλλον  γνωρίζουν από ένστικτο και όχι από ψιθύρους τις πραγματικές αιτίες και τα πρόσωπα που κληροδότησαν όλα αυτά τα προβλήματα στο Δήμο, για την επίλυση των οποίων εμπιστεύθηκαν εμάς στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.

Μας έδωσαν εντολή για χρηστή διαχείριση με αδιάβλητες και διαφανείς διαδικασίες και αυτό κάνουμε. Υποσχεθήκαμε την αλήθεια στους Δημότες μας. Αλήθεια, που προκύπτει από σύννομες ενέργειες και όχι από φήμες, ανακρίβειες και κουβέντες χωρίς αντίκρισμα. Εμείς έχουμε μάθει να κρατάμε τις υποσχέσεις μας.

Να είναι σίγουροι όλοι όσοι συμμετείχαν με δόλο η με αμέλεια στη δημιουργία αυτής της «νοσηρής» πραγματικότητας, θα λογοδοτήσουν εκτός από πολιτικά και δικαστικά.

Ο πρώην Δήμαρχος, στην περίπτωση που θεωρεί ότι δεν συνετέλεσε ο ίδιος στη δημιουργία η μεγέθυνση του προβλήματος, δεν έχει να φοβάται  τίποτε.

Κύριε Νούτσο, να είστε σίγουρος πως θα χυθεί άπλετο φως ΣΕ ΟΛΑ… και μην ξεχνάτε ποτέ: Ο Λαός και Κρίση  έχει και Μνήμη.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης