Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Αξιόλογη πορεία ο στόχος του Νεοχωρίου Γρεβενών

 

Μια πολύ καλή χρονιά ευελπιστεί να πραγματοποιήσει η ομάδα του Νεοχωρίου τη νέα αγωνιστική πε­ρίοδο στην Α’ κατηγορία και έχει πέ­σει μεγάλη προσοχή στην ενίσχυσή της. Ο αρχηγός της  ομάδας Ανδρέας Λιάκος μίλησε για τη νέα χρονιά και τους στόχους “Φέτος πρέπει να ορ­γανωθούμε καλύτερα, καθώς πέρσι πήραμε την άνοδο και τώρα καλού­μαστε να αντεπεξέλθουμε σε ένα αρ­κετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η ομάδα διαθέτει ένα πολύ καλό υλικό και με την καθοδήγηση του προπο­νητή της Δημήτρη Μπόλη θα προ­σπαθήσουμε να κάνουμε μια αξιό­λογη χρονιά. Στην ομάδα πρόεδρος είναι ο Άγγελος Χασιώτης  ένας επιχειρηματίας ο oποίος έχει βάλει αρ­κετά χρήματα στην ομάδα και ο οποίος φέτος πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση 8-9 παικτών. Μετά την περσινή άνοδο ins ομάδα$ αρκετοί παίκτες θέλουν να έρθουν σε εμάς όπως ο παίκτης   του Πυρσού,

Ευαγγελόπουλος, καθώς βλέπουν ότι διαθέτουμε ένα καλό σύνολο. Η ομά­δα είναι οργανωμένη και έχει φιλοδοξίες. Όπως  κάθε χρόνο έτσι και φέτος περιμένουμε την υποστήριξη των οπαδών μας καθ’ όλη τη διάρ­κεια της χρονιάς  και τους έχουμε ανάγκη ώστε να μας δώσουν ώθηση να κάνουμε μια καλή χρονιά. Η προ­ετοιμασία θα ξεκινήσει γύρω στις 10- Ι5 5 Αυγούστου και στόχος θα είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και μετά ότι καλύτερο έρθει”.

• ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Εξαιρετική αναμένεται να είναι η φε­τινή χρονιά για την ομάδα του Καμβουνιακού  Δεσκάτης καθώς όλα λει­τουργούν πολύ καλά και υπάρχει το υλικό ώστε να πρωταγωνιστήσει ξανά. Ο πρόεδρος της  ομάδας Κώστας Κούτσικος  μίλησε για τη νέα χρονιά και τους στόχους της: “Η ομά­δα εδώ και αρκετό καιρό στηρίζεται σε δικά της  παιδιά, καθώς διαθέτουμε πολύ καλές ακαδημίες και δύσκολα θα κάνουμε κάποια μεταγραφή. Άμα γίνει κάποια μεταγραφή θα πρό­κειται για παίκτη που ήταν στην ομά­δα παλαιότερα ή για κάποιον από την περιοχή. Eπισης   από την ομάδα πιθανόν είναι να αποχωρήσουν 2-3 παίκτες με σκοπό να πάνε σε ομάδες Γ Εθνικής και θα ανεβάσουμε 4-5 παιδιά από της ακαδημίες μας  ώστε να καλύψουν το κενό τους. Η ομάδα διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή, τον Αριστείδη Πιτιλάκο, οποίος βρίσκεται στην ομάδα 2-3 χρόνια και κάνει εξαιρετική δουλειά. Η προετοι­μασία για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει γύρω στις  5-6 Αυγούστου και όπως πάντα στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματο5 και η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου”.

• ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

Ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στην ομάδα του ΑΓΟ Δήμητρας και όλοι ευελπιστούν πως  θα πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία. Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας  Γκούμας, μίλησε για τη νέα για χρονιά και τους στόχους της: Η ομάδα  φέτος ξεκινάει την χρονιά έχοντας στόχους ανόδου και πίστη σε μία  καλή πορεία. Διαθέτουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όπως τον τερματοφύλακα Πουλάκη και έναν επίσης καλό προπονητή τον Γιώργο Mπαράκα. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιων οι οποίοι θα την ανεβάσουν ποιοτικά  και μέσα από την σκληρή δουλειά ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Eπίσης, η ομάδα διαθέτει ένα εξαιρετικό γήπεδο το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς   και το οποίο θέλουμε  να αποτελεί απόρθητο φρούριο.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5