ΝΙΖΑΜΗΣ
Κακανούλης
Τσιμπέρη
ΒΛΕΤΣΟΣ
Σαμαρά
Πρίντζας
Τσιμόπουλος
Αλεξίου
Τσιάτας
Παράσχου
Λέτσιος
Κουκουτάρης
Βλάχος
Παπαλιούρα
Σιούμπουρα
Λίτσας
Λιοσάτος
Καρυπίδης
Φανάρας
Καφετζή
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Μπουρέλλας
Καλαμάρας
Ζαρκογιάννης
Καραγιάννης
Ντώνας
SPONSORS
ΟΠΑΠ
Τσακνάκη
POTIKA MYRTO
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Γιαννόπουλος
ΟΠΑΠ

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
DONAS

Grevenamedia @facebook

ΙΩΑΝΝΑ
IKTEO
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
tsiarsiotis
Καφενείο
KARTSIOUNIS
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας

Κατηγορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Αντιπυρική περίοδος: Σύσκεψη στα Ιωάννινα με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη (2/6/2011)

Στα Ιωάννινα βρέθηκε, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του τμήματος Πολιτικής Προστασίας, με σκοπό  να συμμετάσχουν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ενόψει της προετοιμασίας της φετινής αντιπυρικής περιόδου. Η σύσκεψη έγινε υπό την προεδρία  του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή,  παρουσίας του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρου Μπούφη, του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος  κ. Στυλιανού Στεφανίδη και της Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας κ. Δήμητρας Γεωργακοπούλου- Μπάστα, με στόχο τον αρτιότερο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στις περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης παρουσιάστηκε το πρόγραμμα αντιπυρικής προστασίας  για το 2011 και τονίστηκε η ανάγκη πλήρης ενεργοποίησης όλων  των εμπλεκόμενων φορέων (αστυνομίας, πυροσβεστικής, ΜΚΟ, εθελοντικών οργανώσεων) αλλά και του κάθε πολίτη ξεχωριστά, προκειμένου να ενισχυθεί η συνείδηση αποφασιστικής συμμετοχής στην πρόληψη και καταστολή, σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών. Επίσης, υπήρξε διαβεβαίωση ότι τα κονδύλια για τις δασικές πυρκαγιές δεν θα επηρεαστούν από τις γενικότερες περικοπές του κράτους, αλλά θα είναι στα περσινά επίπεδα. Τέλος, ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι κατατέθηκε σχέδιο Νόμου για διαβούλευση σχετικά με την ασφάλιση των εθελοντών, η συνεισφορά των οποίων είναι πολύ σημαντική στην δασοπυρόσβεση.

Κατά την παρέμβαση του ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, εξέφρασε την ανησυχία του για τον έγκαιρο καθαρισμό των δασικών δρόμων και των αντιπυρικών ζωνών. Πρότεινε στο επικείμενο νομοσχέδιο να υπάρξει ρύθμιση χρηματοδότησης των καυσίμων των εθελοντικών οργανώσεων και να αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο οι αγροφύλακες στην αντιπυρική προστασία.

Σχετικά άρθρα

Κανιστρά
Μαλαματή
MP
Νίκου
Μιχαλόπουλος
Νούτσος
Βλαμίδης
Θώμας
Βραβοσινός
Μπαρλαγιάννη
Παπαχατζή
Μάντζαρης
Τσαμπαρδούκα
Κασάρας
Μαράνος
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Πωλείται
Πωλείται
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης