Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ανησυχία στους Στρατιωτικούς για τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι βρίσκονται σε διαδικασία διάλυσης αρκετές στρατιωτικές μονάδες που εδρεύουν στην περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας

Ανησυχία για τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι βρίσκονται σε διαδικασία διάλυσης ή μεταστάθμευσης αρκετές στρατιωτικές μονάδες που εδρεύουν στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Στρατιωτικών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα επισημαίνεται ότι οι εν λόγω πληροφορίες έχουν επιφέρει αναστάτωση στους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην περιοχή καθώς και στις οικογένειές τους που βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο μετακίνησής τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως να γνωρίζουν περισσότερα, ανατρέποντας κάθε είδους προγραμματισμό που αφορά ιδίως το σχολικό περιβάλλον των παιδιών τους.

Η Ένωση Στρατιωτικών τονίζει πως δεδομένου του γεγονότος ότι η Δυτική Μακεδονία συνορεύει με την Αλβανία και την ΠΓΔΜ, οι ελάχιστες μονάδες που εδρεύουν στην περιοχή εδραιώνουν το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες.

Ζητά, άλλωστε, από τους τοπικούς βουλευτές να αναζητήσουν μέσω της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου το αληθές ή όχι των σχετικών δημοσιευμάτων.

 

 

defencenet.gr

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5