Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ανακοινώνεται αύξηση της στρατιωτικής θητείας (4/1/2012)

Αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες θα ανακοινώσει όπως όλα δείχνουν μέσα στον Ιανουάριο η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Η εισήγηση των Ενόπλων Δυνάμεων είναι να αυξηθεί η θητεία από τους 9 στους 12 μήνες στο Στρατό Ξηράς και από τους 12 στους 15 μήνες σε Ναυτικό και Αεροπορία, λόγω της μη πρόσληψης ΕΠΟΠ εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αλλά η τελική απόφαση αναμένεται από την τρικομματική πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας…
Σύμφωνα με την εισήγηση, η νέα διάρκεια της θητείας θα ισχύει για τις σειρές που θα καταταγούν μετά την έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης και όχι για τους ήδη υπηρετούντες. Τα Γενικά Επιτελεία έχουν ετοιμάσει ένα σχέδιο για την αύξηση της θητείας, στο οποίο περιλαμβάνονται και οι περιπτώσεις μειωμένης θητείας για όσους έως τώρα το δικαιούνται, μετά τη μείωση του αριθμού του επαγγελματιών οπλιτών (ΕΠΟΠ).
Επίσης, η πολιτική ηγεσία καλείται να αποσαφηνίσει και άλλες αλλαγές στο σύστημα στράτευσης, όπως περιορισμοί στις αναβολές και υποχρεωτική κατάταξη μετά την αποφοίτηση από το Λύκειο, τις οποίες εισηγείται η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5