Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας του εκπαιδευτικού Στέργιου Πουρνάρα

Γεννήθηκε στη Μηλιά Μετσόβου, αλλά διαμένει από το 1982 στα Γρεβενά. Είναι καθηγητής φιλόλογος, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων του τμήματος Κλασσικών Σπουδών. Είναι παντρεμένος με την Παρσκευούλα Τζιούφα, συνταξιούχο Επισκέπτρια Υγείας και έχουν τρια παιδιά, τη Μαρία, την Ελένη – παντρεμένη με το Νίκο Μπόγδο και το Γιάννη.

Πρόσφατα έγινε και παππούς. Διορίστηκε το 1982 στη Μέση Εκπαίδευση και υπηρέτησε στο 1ο ΓΕΛ Γρεβενών 30 έτη, ενώ παράλληλα από το 2003 μέχρι το 2011 ήταν Υπεύθυνος Πολιτιστικών Θεμάτων στην Δ. Δ. Ε. Γρεβενών με πλούσια δράση. Τα δύο τελευταία έτη είναι Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων στη Δ. Δ. Ε. Γρεβενών και από τον Ιούλιο θα συνταξιοδοτηθεί. Παράλληλα διετέλεσε για τέσσερα έτη μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου Γρεβενών, για 2 έτη Προϊστάμενος και 7 έτη Πρόεδρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης και συνέβαλε τα μέγιστα στην ίδρυση, τη μεταστέγαση και στη οργάνωσή της και τέσσερα χρόνια Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ΠΡΩΤΕΑΣ Γρεβενών.

Έχει συγγράψει δύο βιβλία ιστορικού και λαογραφικού περιεχομένου, «Η Βλαχομηλιά της Πίνδου, Ιστορία – Λαογραφία» και «Τα δημοτικά τραγούδια των Γρεβενών». Αγαπάει τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, τη Φιλοσοφία, τη Λογοτεχνία, το Δημοτικό και το Ρεμπέτικο τραγούδι και το Ποδόσφαιρο.

 

 

 

πουρνάρας (1)

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5