Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας της Ιωάννας Τσιρίκα με τον συνδυασμό «Γρεβενά – Συμμετέχω Ενεργά»

Γεννήθηκε το έτος 1987 στα Γρεβενά, κόρη του Δημητρίου Τσιρίκα και της Αρτέμιδος Καραθάνου.
Κατάγεται από το Κοσμάτι Γρεβενών.
Αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Γρεβενών το έτος 2004 και εισήχθη με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απ’ όπου αποφοίτησε το έτος 2008.
Μετά από δεκαοκτάμηνη πρακτική άσκηση, ορκίστηκε Δικηγόρος τον Φεβρουάριο έτους 2011 σε ηλικία μόλις 24 ετών.
Παράλληλα με την άσκηση της παρακολούθησε διετές πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στον κλάδο Αστικού, Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου. Ως κλάδο ειδίκευσης επέλεξε το Εργατικό Δίκαιο και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της με βαθμό πτυχίου 10 «Άριστα» με τη συγγραφή της διπλωματικής της εργασίας με θέμα «Διαθεσιμότητα στο Δημόσιο».
Ασκεί το δικηγορικό λειτούργημα σε συμβουλευτικό και δικαστηριακό επίπεδο συνεχώς από το έτος 2011 έως σήμερα σε Γρεβενά και Θεσσαλονίκη. Τομείς ειδίκευσης της είναι το Εργατικό Δίκαιο, το Κοινωνικοασφαλιστικό Δίκαιο (συντάξεις) και η Ρύθμιση Οφειλών Υπερχρεωμένων Φυσικών Προσώπων (Ν. 3869/2010).
Παράλληλα εκπονεί τη διδακτορική της διατριβή στο Εργατικό Δίκαιο με θέμα διδακτορικής διατριβής «Απεργία και επιχειρηματική πολιτική» και αναμένεται να λάβει τον τίτλο της διδάκτωρ Νομικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το έτος 2016 και είναι επιστημονική συνεργάτης στον κλάδο Εργατικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παραδίδοντας φροντιστηριακά μαθήματα σε φοιτητές.
Εργάστηκε ως ωρομίσθια καθηγήτρια το έτος 2012 στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών.
Ομιλεί την Αγγλική και Γερμανική γλώσσα.
Θέτει για πρώτη φορά τον εαυτό της στη διάθεση του λαού των Γρεβενών συμμετέχοντας στον συνδυασμό «Γρεβενά – Συμμετέχω Ενεργά» με επικεφαλή τον κ. Δασταμάνη εκπροσωπώντας τη νέα γενιά.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5