Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ανάργυρος Σαρήπαπας: Βιογραφικό του υπ. ευρωβουλευτή με τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητος.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΣΑΡΗΠΑΠΑ,
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το έτος 1958.
Φοίτησε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων από όπου αποφοίτησε το 1981 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού Πεζικού. Υπηρέτησε σε διάφορες διοικητικές και επιτελικές θέσεις μεταξύ των οποίων και Διοικητής Μηχανοκινήτου Τάγματος Πεζικού, Επιτελάρχης της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, Διοικητής Ταξιαρχίας, Επιτελάρχης του Γ’ Σώματος Στρατού και Ακόλουθος Αμύνης της Ελλάδος στην πρεσβεία της Σόφιας. Αποστρατεύθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας με τον βαθμό του Υποστρατήγου, το έτος 2011.
Είναι απόφοιτος όλων των προβλεπομένων σχολών του όπλου του, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και του Κολλεγίου Αμύνης του ΝΑΤΟ. Είναι αλεξιπτωτιστής και τιμήθηκε με όλα τα προβλεπόμενα για τον βαθμό του παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις.
Ομιλεί την Αγγλική σε πολύ καλό επίπεδο και την Βουλγαρική, σε επίπεδο συνεννοήσεως.
Από τους ιδρυτές του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, μέλος από της ιδρύσεώς του κόμματος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου, της Κεντρικής Επιτροπής και πρόεδρος της περιφ. Οργάνωσης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης. Κατά τις εκλογές του Μαΐου 2012 ήταν υποψήφιος του κόμματος στη Δράμα, όπου ο ΣΕΕ συγκέντρωσε από τα ψηλότερα ποσοστά πανελληνίως και ήταν πρώτος σε ψήφους μεταξύ των συνυποψήφιων του. Διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΕΕ (ΟΚΤ 2013-ΦΕΒ 2014)και τώρα εκτελεί τα καθήκοντα του Α΄Αντιπροέδρου.
Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιό απόφοιτο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και μια κόρη φοιτήτρια διατροφολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης