Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών

Με τον Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. ΧΑΝΤΑΒΑ Αθανάσιο, συναντήθηκε σήμερα 30-11-2009 το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών, το οποίο τον συνεχάρη και από κοντά για την πρόσφατη εκλογή του, αλλά και τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα για συζήτηση και διάλογο.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. ΧΑΝΤΑΒΑΣ ενημερώθηκε αναλυτικά για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς των Γρεβενών σε τοπικό επίπεδο, όπως το κτιριακό, το απαρχαιωμένο οργανόγραμμα, τα προβλήματα που ανέκυψαν από τη λειτουργία των Φυλακών Φελλίου, καθώς και την υποστελέχωση του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών που οδηγεί σε απαξίωση της συγκεκριμένης Σχολής ειδικότερα, αλλά και του συστήματος εκπαίδευσης των νέων συναδέλφων γενικότερα.

Επίσης του παραδόθηκε σχετικό υπόμνημα με συγκεκριμένες προτάσεις επ’ αυτών και τονίσθηκαν οι λόγοι που καθιστούν αναγκαία την άμεση επίλυση τους.

Ο κ. Βουλευτής επιβεβαίωσε το δίκαιο των αιτημάτων των εργαζόμενων Αστυνομικών, διαβεβαιώνοντας από πλευράς του, ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να δοθούν επιτέλους οριστικές λύσεις και να μπορέσουν αναπόσπαστοι να επιτελέσουν το καθήκον τους, προς όφελος της κοινωνίας των Πολιτών.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5