Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Έντονες διαμαρτυρίες από μαθητές,καθηγητές,γονείς – Ξεσηκώθηκαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Γρεβενών – Έμειναν …από καθηγητές !!!

Η εκπαιδευτική κοινότητα του ΕΠΑΛ Γρεβενών εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα διαμαρτυρίας:

Η εκπαιδευτική κοινότητα του ΕΠΑΛ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, καθηγητές – μαθητές – γονείς, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της, την αγανάκτηση, καθώς και την απογοήτευση της, για την απαράδεκτη διάλυση βασικών και πολυπληθών τομέων του σχολείου μας και τις άδικες και παράνομες απολύσεις εκπαιδευτικών.

Το καλοκαίρι ζήσαμε, τη σκληρή και απροσδόκητη απόφαση απόλυσης των καθηγητών του τομέα Υγείας, που οδήγησε ουσιαστικά στην κατάργηση των συγκεκριμένων ειδικοτήτων και σε σημαντική μείωση των εγγεγραμμένων μαθητών του σχολείου μας. Παρά τις αλλεπάλληλες υποσχέσεις των αρμοδίων φορέων, ότι οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν εγκαίρως και η σχολική χρονιά θα διεξαχθεί ομαλά, αυτό δε συνέβη.

Οι μαθητές μέχρι και σήμερα δεν παρακολούθησαν ούτε μια ώρα του πανελλαδικά εξεταζόμενου μαθήματος, “Προσχολικής αγωγής” του τομέα Βρεφονηπιοκόμων, αλλά ούτε και τα μαθήματα ειδικότητας, συνολικής διάρκειας 29 ωρών. Υπάρχει έντονος προβληματισμός για την προετοιμασία και τον τρόπο εξέτασης των μαθητών του σχολείου μας στο συγκεκριμένο μάθημα, αλλά και στα μαθήματα ειδικότητας. Επίσης διαπιστώνεται ότι η πολιτεία δεν ανταποκρίνεται στην βασική της υποχρέωση να παράσχει πλήρη Λυκειακή Εκπαίδευση στους μαθητές της Γ’ Λυκείου, των καταργημένων ειδικοτήτων.

Ενημερώσαμε, πολλές φορές ως μαθητική κοινότητα, τη ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Γρεβενών, αλλά χωρίς αποτελέσματα.

 

Ζητούμε :Να καλυφθούν άμεσα οι κενές θέσεις καθηγητών του τομέα Υγείας – Πρόνοιας, έτσι ώστε να γίνονται επιτέλους τα μαθήματα, για να μπορέσουν οι μαθητές να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των πανελλαδικών και ενδοσχολικών εξετάσεων.

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Γρεβενών

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Jumbo
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5