Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Έναρξη της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Γρεβενών

 

Από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 ξεκίνησε κανονικά η λειτουργία του Κολυμβητηρίου Γρεβενών ,και μαζί και τα αθλητικά τμήματα του Συλλόγου.

 

Μετά από τις επίμονες προσπάθειες του Συλλόγου και των Γονέων των αθλητών , ο νέος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσιδης έκανε πράξη την δέσμευση του ότι θ’ ανοίξει το κολυμβητήριο με κάθε δυνατό μέσο. Οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει για τον αθλητισμό τις πόλης και ιδιαίτερα για το άθλημα τις κολύμβησης γιατί είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα με μεγάλες απαιτήσεις.

Έτσι δεν θα παν χαμένες οι προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών μας που όλο αυτό το διάστημα των εορτών συνέχισαν τις προπονήσεις στο κολυμβητήριο τις Πτολεμαΐδας , και θα συνεχίσουν την αγωνιστική τους δράση με έμφαση το επόμενο Σαββατοκύριακο μετέχοντας στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθει στην πόλη τις Θεσσαλονίκης.

Τέλος για άλλη μια φορά ευχαριστούμε εκτός από την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο και όλους αυτούς που συμβαλλαν ώστε να λειτουργήσει το κολυμβητήριο σ’ αυτή την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.

 

 

Για τον Α.Σ. Γρεβενών Μεγαλέξανδρος

Το Δ/Σ του Συλλόγου

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5