Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Άξιοι συγχαρητηρίων *του Ναπολέοντα Γρ. Κοντού

Το Σάββατο (04/10/2014) βρέθηκα στην πρώτη εκδήλωση στην προσφάτως εγκαινιασθείσα αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης.Στα εγκαίνια λόγω άλλης μου κοινωνικής εκδήλωσης δεν μπόρεσα να παρευρεθώ και μου δόθηκε μόλις προχθές η ευκαιρία να παρακολουθήσω στην αίθουσα την πρώτη ομιλία που πραγματοποιήθηκε με θέμα «Η Γη του Πόντου στα πλαίσια εορτασμού των ακριτείων» και με ομιλητή τον φίλο μου Απόστολο Παπαδημητρίου.
Ομολογώ ότι κάθε φορά που ακούω για τον Πόντο συγκινούμαι βαθύτατα και ζω στιγμές αγανάκτισης…

Στο τέλος της εκδήλωσης, με άλλο φιλικό μου πρόσωπο αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω μια γρήγορη ξενάγηση. Ομολογώ πως έμεινα κατάπληκτος για όλους τους χώρους.

Με την παρούσα αναφορά θα ήθελα να συγχαρώ όλους εκείνους που είχαν τη σύλληψη αυτής της ιδέας να δημιουργηθεί αυτός ο χώρος που τόσο πολύ τον είχε ανάγκη η πόλη της Κοζάνης. Συγχαρητήρια πιστεύω αξίζουν σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο ή Συμβούλια που υπήρξαν από τα θεμέλια, μέχρι τη σημερινή μορφή του και ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον Πρόεδρό της κ. Κων/νο Σανίδη.

Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους φορείς που βοήθησαν οικονομικά να περατωθεί αυτό το έργο.

Τι θα πρότεινα εγώ μετά την πρώτη επίσκεψή μου στον παραπάνω χώρο:

Επίσκεψη από όλα τα πολιτιστικά σωματεία και τα χωριά της περιοχής και ιδιαίτερα των ποντίων, ώστε να γνωρίσουν το χώρο συνδυάζοντας την επίσκεψή τους με ένα καφέ ή αναψυκτικό στο όμορφο αναψυκτήριο και το χώρο συζήτησης και αναμονής, εξίσου όμορφος. Χώρος που συνίσταται για ένα μικρό ραντεβού ή κάτι το σύντομο.

Θα ήταν καλό το Δ.Σ. να τοποθετήσει μία ταμπέλα «ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ». Όχι ότι δεν θα το γνωρίζουν οι επισκέπτες, αλλά καλό θα ήταν απλά να τους το υπενθυμίζει…

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους συντελεστές του παραπάνω έργου. Καλορίζικο και ότι όμορφο μπορεί να υλοποιηθεί εντός αυτού, το εύχομαι ολόψυχα.

Ένας φίλος της Ευξείνου Λέσχης.

Ναπολέων Γρ. Κοντός

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5