Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

΄΄ Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες΄΄

Επίκαιρη όσο ποτέ η τότε πατριωτική πολιτική τοποθέτηση του αείμνηστου ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  στην πιο δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας γι αυτό χρειάζεται εθνική στρατηγική με σκοπό μόνο το συμφέρον της χώρας.

1) Λύση του Κυπριακού που παραμένει μια ανοιχτή πληγή στην καρδιά του ελληνισμού.

2) Αμυντική θωράκιση της Θράκης με εξαφάνιση των διάφορων πρακτορίσκων και ανθελληνικών ενεργειών από διάφορους μειονοτικούς.

3) Σκοπιανό. Καμία υποχώρηση στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. είναι μία και μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ούτε διάφορα παράγωγα που ακούμε από διάφορους ανεγκέφαλους , πολιτικούς πρόκειται για την συρρίκνωση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

4) Μονομερή αναγνώριση των οικονομικών ζωνών του Αιγαίου.

5) Να επεκταθεί το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε όλη τη χώρα που ψηφίστηκε μετά από πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ το οποίο όμως θα εφαρμοστεί από την επόμενη χρονιά πιλοτικά. Κύριοι, δεν υπάρχει πιλοτική φτώχεια , για να υπάρξει κ κοινωνική επιτέλους συνοχή, αυτές είναι στοχευμένες  κοινωνικές πολιτικές.

6) Ελληνικές Αμυντικές Βιομηχανίες ένα τεράστιο εθνικό θέμα. Ν απαραμείνουν ελληνικές μάλιστα με ενίσχυση επιστημονικού προσωπικού για την παραγωγή καινούργιων οπλικών συστημάτων. Πρόκειται για την ύπαρξη του Ελληνισμού.

Υστερόγραφο 1) Προς αναπληρωτή Υπουργό κ. Φώφη Γεννηματά . Αγαπητή Φώφη κουβαλάς όνομα βαρύ για να βάλεις την υπογραφή για την διάλυση της Ελληνικής  Αμυντικής  Βιομηχανίας . Συντρόφισσα Φώφη είναι παγίδα και για το προσωπικό σου πολιτικό μέλλον , αλλά το κυριότερο θα είναι μία καθαρά ανθελληνική πράξη.

Υστερόγραφο 2) Τέλος, μετά από τα τελευταία  θλιβερά γενονότα σχετικά με τις ανθρώπινες απώλειες σε σχέση με το ηλεκτρικό,  άμεση  επανασύνδεση χωρίς γραφειοκρατίες και διάφορα τεχνοκρατικά που ακούμε . Όσο για την παιδεία επιτέλους ΔΩΡΕΑΝ  ειδικά για αυτούς που είναι χωρίς εισοδήματα με δωρεάν φροντιστήρια , στέγη και διατροφή για τους φοιτητές. Διότι έθνος χωρίς παιδεία δεν έχει μέλλον … Η μόρφωση είναι ζήτημα ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ …. είναι μέγιστα πολιτικά ζητήματα …

Κύριοι, της εξουσίας κανένας δεν αμφισβητεί τον πατριωτισμό σας , είναι όμως η ώρα και να το αποδείξετε  !!!

 

Νούσιας Ιωάννης

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΕΑ  Γρεβενών

Υπεύθυνος ΝΕΚΑΠ Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5