Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

΄΄Καλλικράτης΄΄ * Άρθρο του Γιάννη Νούσια

Μια μεγάλη μεταρρύθμιση που έγινε επί κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου, μιλάμε ουσιαστικά για καινούργια διακυβέρνηση της χώρας.
Στην πρώτη θητεία της αιρετής Περιφέρειας, καθυστερώντας τότε η Κυβέρνηση να δώσει ρόλους στον πρώτο χρόνο και με μια νοοτροπία της πρώην Διοίκησης (Νομαρχίες), πέρασε μια θητεία, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της πρώην Περιφερειακής Αρχής.
Είχαμε ουσιαστικά απλά μια διαχείριση, χωρίς προγραμματισμό. Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.
Παρακολουθώντας όλα τα περιφερειακά συμβούλια απέκτησα προσωπική εμπειρία. Με αξιόλογους ανθρώπους από όλους τους συνδυασμούς, έκαναν το καλύτερο. Ιδιαίτερα θα ήθελα να αναφερθώ στο συνδυασμό του Γιάννη Παπαΐορδανίδη «ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» από το ρόλο της αντιπολίτευσης, τη θετική παρουσία όλων των περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του. Ανθρώπων με δημοκρατικές αρχές που συνέβαλλαν τα μέγιστα στη θετική πορεία της Περιφέρειας. Επίσης θα ήθελα να τονίσω τη θετική παρουσία των περιφερειακών συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, Γιάννη Παπαδόπουλου, Σωκράτη Κουρέλλα και Δημήτρη Ψευτογκά, ενός πολιτικού με αρχές, με ήθος και εντιμότητα, εργατικού και αγαπητού σε όλους, άφησε παρακαταθήκη στην Περιφέρεια η θετική του πορεία, συμμετέχοντας σε όλες τις εκδηλώσεις και σε όλα τα Περιφερειακά Συμβούλια με μεθοδικότητα και δουλειά.
Τέλος αξίζει να αναφερθώ στο προσωπικό της Περιφέρειας που με εργατικότητα και ευγένεια ανταποκρίνονται στο ρόλο τους προσφέροντας τα μέγιστα, παρά την απαξίωση που δέχονται καθημερινά.

Ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας κάνοντας την ανατροπή στη δεύτερη θητεία της αιρετής περιφέρειας έδειξε το δρόμο της αλλαγής για μια άλλη διοίκηση.
Εύχομαι μια δημιουργική θητεία για το καλό όλων των Δυτικομακεδόνων.


Με εκτίμηση

Γιάννης Νούσιας
Πρώην Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Αντιπρόεδρος ΠΟΑΕΑ Γρεβενών – Πρόεδρος Ελεγκτικού ΠΟΑΕΑ Δυτικής Μακεδονίας

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5