Σεμινάριο

Video Widget

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Grevenamedia @facebook

Λίτσας

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
SECUTIRY
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
PAPAGEORGIOU
IKTEO
BRABOSINOS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
POTIKA MYRTO
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Τρακτέρ στον κόμβο Αντιγόνου Αμυνταίου συγκεντρώνονται από χθες. Παναγροτικό συλλαλητήριο ενόψει της ΔEΘ “AGROTICA” στις 3 Φεβρουαρίου 2018

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου σε συνέχεια και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και των αγώνων που διεξάγει, στις 28/01/2018 ημέρα Κυριακή, ξεκίνησε να συγκεντρώνει τρακτέρ στον κόμβο Αντιγόνου και καλεί τους αγρότες – κτηνοτρόφους της περιοχής να στηρίξουν έμπρακτα την διαμαρτυρία με τα αγροτικά τους μηχανήματα.

Στα δίκαια αιτήματα τους οι παραγωγοί ζητούν την συμπαράσταση όλων των κατοίκων της περιοχής, των Συνεταιρισμών, των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και όλων των Συλλόγων και Συλλογικοτήτων της περιοχής Αμυνταίου.

Οι προτάσεις των παραγωγών αφορούν ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, αλλαγή του ασφαλιστικού και εφαρμογή της νομοθεσίας στους κανόνες της αγοράς. Την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στα αγροτεμάχια (το χωράφι δεν είναι περιουσιακό στοιχείο αλλά πάγιο της εκμετάλλευσης), ακατάσχετο λογαριασμό για τους αγρότες, όπως ισχύει για όλους τους Έλληνες πολίτες και ξεκάθαρο προσανατολισμό όσον αφορά στις εισαγωγές και εξαγωγές αγροτικών προϊόντων (ελληνοποιήσεις – εμπάργκο).

Ο αγώνας είναι διαρκής και ωσότου ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών της περιοχής μας αλλά και της ελληνικής υπαίθρου γενικότερα.

Εκ μέρους

του ΔΣ

του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου

η πρόεδρος

Κρητικού Διαμάντω

ΚΑΛΕΣΜΑ

O Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου ενημερώνει τους αγρότες της περιοχής ότι το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018  θα πραγματοποιηθεί παναγροτικό συλλαλητήριο ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης “AGROTICA”.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου θα μισθώσει λεωφορεία για την μετακίνηση των παραγωγών προς και από την Θεσσαλονίκη.

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου (πρώην ΕΑΣ Αμυνταίου) ή στο μπλόκο Αντιγόνου έως την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου.

Τηλ. επικοινωνίας: 23860-23813 (εσωτ 303) &  6973350585.

Εκ μέρους

του ΔΣ

του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου

η πρόεδρος

Κρητικού Διαμάντω

 

 

Σχετικά άρθρα

email Επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Κινηματογράφος Γρεβενών
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
Ανταλλαγή διαμερίσματος
epipedo
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης