Κινηματογράφος Γρεβενών

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
SECUTIRY
tsiarsiotis
PAPAGEORGIOU
IKTEO
BRABOSINOS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
POTIKA MYRTO
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο θα βραβεύσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί την 11η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς, με θέμα:

1ο :Επίσημη Τελετή Απονομής του Θυρεού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Α.Ε. τον Προέδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κύριο Προκόπη Παυλόπουλο.

 Με την απονομή του Θυρεού, που αποτελεί την ύψιστη τιμή της Περιφέρειας, θα βραβεύσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης  της 10ης/10/2016.

Η πανηγυρική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου θα γίνει με αφορμή την επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στην Καστοριά την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, με αφορμή την 104η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τον Τουρκικό ζυγό. Η ειδική συνεδρίαση θα γίνει είτε στην έδρα της Περιφέρειας είτε στην πόλη της Καστοριάς, ανάλογα με το πρόγραμμα του προέδρου της Δημοκρατίας.

Με πρόταση του περιφερειάρχη, Θόδωρου Καρυπίδη το περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία να επανατοποθετηθεί, τόσο η μαρμάρινη επιγραφή την οποία αποκάλυψε ο κ. Παυλόπουλος το 2005, όταν εγκαινίασε το κτήριο της Περιφέρειας ως υπουργός τότε Εσωτερικών, όσο και η επιγραφή στη αίθουσα του αμφιθεάτρου με το όνομα του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή, οι οποίες αφαιρέθηκαν το 2010 επί του τότε γενικού γραμματέα της Περιφέρειας, Γιώργου Κίρκου.

 

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή
SPONSORS
Ανταλλαγή διαμερίσματος
epipedo
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Grevenamedia @facebook

Αναγνώστου Ιωάννης