ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, εταίρος του έργου FINERPOL, συμμετείχε στην 8η Διαπεριφερειακή εκδήλωση

Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ως εταίρος του έργου FINERPOL, συμμετείχε στην 8η Διαπεριφερειακή εκδήλωση που σημάδεψε το τέλος της πρώτης φάσης του έργου FINERPOL, που φιλοξένησαν στις 10 και 11 Μαΐου, οι πόλεις Matosinhos και Porto.

Στο διήμερο των εργασιών συγκεντρώθηκαν εταίροι του έργου, τοπικοί, περιφερειακοί, εθνικοί και ευρωπαϊκοί φορείς διαχείρισης και εργάστηκαν στους θεματικούς τομείς της στέγασης, της ενέργειας και της αποκατάστασης των αστικών περιοχών, καθώς και των φορέων του χρηματοπιστωτικού τομέα, εξετάζοντας τη χρηματοδότηση των επενδύσεων στην ενεργειακή απόδοση.

Παρουσιαστηκαν διάφορες λεπτομέρειες χρηματοδότησης, καθώς και παραδείγματα επιτυχώς υλοποιούμενων έργων, από διάφορες ευρωπαϊκές περιφέρειες.

Κατά τη συνεδρίαση της διευθύνουσας επιτροπής του έργου, των εταίρων και των ενδιαφερόμενων φορέων, που έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, οι εταίροι μοιράστηκαν τα αποτελέσματα του έργου, συμπεριλαμβανομένων των ορθών πρακτικών. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες της διαδικασίας εκμάθησης και συζητήθηκαν τα οικονομικά και επικοινωνιακά ζητήματα.

Το CEiiA – Κέντρο Τεχνολογίας και Ανάπτυξης Προϊόντων, ως εταίρος του έργου, προώθησε ένα σεμινάριο με θέμα «Χρηματοδότηση της ενεργειακής απόδοσης στην αποκατάσταση των αστικών κέντρων»,  στις 10 Μαΐου το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του.

Τη δεύτερη μέρα της εκδήλωσης, οι ομάδες έργου τις καθε χώρας παρουσίασαν τα περιφερειακά σχέδια δράσης τους καθώς και τις εκ των προτέρων αξιολογήσεις των σχεδίων αυτών. Στη συνέχεια όλες οι ομάδες πήραν μέρος σε ένα  «Learning camp» όπου αντάλλαξαν ιδέες για βελτιστοποιήσεις και συζήτησαν για μελλοντικές συνεργασίες σε επικείμενα Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Σχετικά άρθρα

Κινηματογράφος Γρεβενών
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS