ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Το πρώτο σχολείο στο νομό Γρεβενών που θα έχει αίθουσα Εικαστικών, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών (φωτογραφίες)

Οδεύοντας προς το τέλος της σχολικής χρονιάς, θεωρούμε πως πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την αναβάθμιση της ποιότητας των σχολικών υποδοχών στο σχολείο μας, όπως η αναβάθμιση του εργαστηρίου πληροφορικής με ότι πιο σύγχρονο προσφέρει η τεχνολογία σήμερα, οι συνεχείς εργασίες όλη τη χρονιά στις κτιριακές μας υποδομές, όπως π.χ. η βιβλιοθήκη του σχολείου μας κ.ά. Για κείνο όμως που περηφανευόμαστε ιδιαίτερη, είναι η δημιουργία αίθουσας εικαστικών, που από πληροφορίες ίσως είναι η δεύτερη αίθουσα που δημιουργείται στη χώρα.

Όταν λοιπόν οι φορείς που εμπλέκονται στη σχολική κοινότητα, εκπαιδευτικοί, Σύλλογος Γονέων και Σχολικές Επιτροπές συνεργάζονται άριστα, τότε πραγματοποιούνται «θαύματα». Κι όταν διαθέτουμε (έχουμε την τύχη) εκπαιδευτικούς με θέληση, μεράκι, προσφορά πέρα από το καθιερωμένο εκπαιδευτικό ωράριο, όπως η κα Ελένη Δινοπούλου, τα θαύματα,

είναι ανθρώπων έργα!!!!

Είχα την τύχη εδώ και 6 χρόνια να συνεργαστώ με την κ. Δινοπούλου. Εικαστικός με τα «όλα» της. Πρωτοστάτης στο Εικαστικό Δημοτικό εργαστήρι Κοζάνης, με πλούσια προσφορά στα εικαστικά τοπικά δρώμενα, μετέφερε τις εμπειρίες της και στα Γρεβενά. Ενθυμούμαι τις πολλαπλές διακρίσεις των μαθητών μας σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και όχι μόνο. Είναι ευκαιρία να την ευχαριστήσω θερμά, εκ μέρους όλων μας.

 Η  ποιοτική εκπαίδευση δεν είναι πολυτέλεια, στο χέρι μας είναι.

 Τα μαθήματα της Αισθητικής Αγωγής (Μουσική, Εικαστικά, Θεατρική Αγωγή), όταν διδάσκονται από εξειδικευμένους παιδαγωγούς, συμβάλλουν στην ψυχική ωρίμανση και κοινωνικοποίηση όλων των παιδιών. Όταν μάλιστα γίνονται  στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους,  είναι ευχής έργον!!

Με πρωτοβουλία και πρόταση της εικαστικού του σχολείου μας Ελένης Δινοπούλου, να της παραχωρηθεί μια αίθουσα προκειμένου να τη διαμορφώσει μαζί με τα παιδιά σε αίθουσα εικαστικών μας βρήκε απόλυτα σύμφωνους . Ξεκίνησαν  με το σύνθημα « η όρεξη δεν έρχεται μόνο τρώγοντας αλλά και δημιουργώντας» και  «Παίρνουμε τα πινέλα μας κι έτσι απλά χρωματίζουμε τη σκέψη μας που είναι πάντα θετική»!!  αυτό μας είπαν τα παιδιά μαζί με την εικαστικό.

Με αποφθέγματα, αναφορές στα έργα μεγάλων καλλιτεχνών και με τα  έργα των μικρών μας καλλιτεχνών, συνεχίζεται  η διαμόρφωση του χώρου.   Την ευχαριστούμε γι’ αυτή την πρωτοβουλία και για  την άψογη συνεργασία.

 

Ο Διευθυντής

 Φώτιος Μπαζάκας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εμφανίσεις: 456

Τελευταίες Προσθήκες

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Σχετικά άρθρα

Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS