ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στο χορωδιακό φεστιβάλ Πτολεμαΐδας

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας και  συγκεκριμένα η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Σχολείου με μεγάλη χαρά συμμετείχε στο Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 στα πλαίσια των εορτασμών   « Πτολεμαΐδα – η πόλη γιορτάζει».

Οι μαθητές της χορωδίας παρακολούθησαν χορωδιακό εργαστήρι υπό τη διδασκαλία του μαέστρου Ευθυμιάδη Νικολάου και στη συνέχεια έλαβαν μέρος στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή και των υπολοίπων χορωδιών του φεστιβάλ.

Τη διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος, μουσικολόγος και βιολονίστας Δημήτρης Θεοδωράκης, στο πιάνο η καθηγήτρια Κουζιάκη Μαρία. Με την χορωδία συνέπραξαν οι μαθητές: Ανδρέου Ιωάννης βιολί και κρουστά, Ανδρέου Παναγιώτης, κλαρινέτο και κρουστά, Παυλίδης Νίκος,  καχόν, Μαγιάγκα Αλεξάνδρα,  κρουστά, Τσιοτίκα Ζωή, νταούλι. Το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε, ήταν:

Acto del viento, Το Μαργούδι , Mare nostrum, Deliver us

Η διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας συγχαίρει τους καθηγητές και τους μαθητές για την παρουσία τους και ευχαριστεί το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας για την πρόσκληση σε αυτή την όμορφη εκδήλωση. Επίσης εύχεται στη Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Σχολείου Σιάτιστας καλή επιτυχία για τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Χορωδιών του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 19.30 και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Από τη Δ/νση του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS