ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΓΝΙΣΜΟ

Αναχωρεί για Αθήνα αύριο Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας προκειμένου να βραβευτεί στον 3ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Το σχολείο που ζήσαμε – το σχολείο που ονειρευόμαστε» για μία πρωτοποριακή δραστηριότητα που πραγματοποίησε σε συνεργασία με 9 σχολεία της ομογένειας. Πιο συγκεκριμένα η δράση μας ήταν σε συνεργασία με 9 σχολεία της ομογένειας τα οποία έγραψαν από κοινού ένα ποίημα για την Ελλάδα μας το οποίο έφτασε στο σχολείο μας και αφού το μελοποίησε ο Νίκος Ντόνας, το ερμηνεύσαμε, το ηχογραφήσαμε και το αποστείλαμε στον διαγωνισμό. Το τραγούδι μας «Χώρα Ελλάδα μας Γλυκιά» ταξιδεύει στο διαδίκτυο από την προηγούμενη άνοιξη και μετράει ήδη 16446 προβολές !!!! https://www.youtube.com/watch?v=ekJPf_lBPh8

Τα σχολεία της ομογένειας που συμμετείχαν στην όλη πρωτοβουλία ήταν τα εξής: Ελληνικό Σχολείο Βουκουρεστίου ΑΘΗΝΑ, Ρουμανία, Δημοτικό σχολείο Βελεβεντού Κοζάνη Ελλάδα, Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας Ντόχα Κατάρ, Αρχιμήδειος Ακαδημία Μαϊάμι ΗΠΑ, «Τοσιτσαίο-Πρατσίκειο» ΔΣ Ελληνικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας Αίγυπτος, Σχολείο Ελληνικής Κοινότητας Βαλένσιας Βενεζουέλα , Σχολειο Oakleigh Grammar, Μελβούρνη Αυστραλία, Σχολεία «Αριστοτέλης» -Ελληνική Κοινότητα Τορόντο Καναδάς, Ελληνική Σχολή Ζήνων Μελβούρνη Αυστραλία, Νηπιαγωγείο Σχολής Σαχέτι Γιοχάνεσμπουργκ Νότια Αφρική και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στον συνεδριακό χώρο του Νέου Μουσείου Ακροπόλεως στις 26 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11 π.μ. και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας με μουσικό σχήμα 40 μαθητών (χορωδία και ορχήστρα) θα ερμηνεύσει ζωντανά το τραγούδι που έδωσε σάρκα και οστά στην έμπνευση των ομογενών μας και των 5 ηπείρων. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS