ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Γρεβενών παρέλαβε ανακαινισμένες από το ΙΚΕΑ τις αίθουσες του Α΄ Παιδικού Σταθμού της πόλης (φωτογραφίες)

Το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Γρεβενών την Δευτέρα 25 Ιουλίου παρέλαβε ανακαινισμένες από το ΙΚΕΑ τις αίθουσες του Α΄ Παιδικού Σταθμού της πόλης στο πλαίσιο του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς» του Ομίλου Fourlis. Η εταιρία θέτοντας την Κοινωνική Υπευθυνότητα ως βασικό άξονα της πολιτικής της, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δήμου Γρεβενών να ενταχθεί στο εν λόγω πρόγραμμα ο Α΄ Παιδικός Σταθμός, που τον Δεκέμβρη του 2015 είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

 

Τότε ο Δήμος Γρεβενών είχε προχωρήσει σε άμεση αποκατάσταση του κτιρίου (υδραυλική αποκατάσταση, βαψίματα, μονώσεις κ.α.), ώστε ο παιδικός σταθμός να λειτουργήσει άμεσα, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να προχωρήσει σε παραπέρα ενέργειες. Έτσι αξιοποιήθηκε η δυνατότητα που παρείχε στους δήμους η εταιρία ΙΚΕΑ με το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς» και που ευτυχώς έθεσε σε προτεραιότητα το αίτημα λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης.

Την Δευτέρα το πρωί οι μικροί μαθητές του παιδικού σταθμού, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού κος Απόστολος Τσένης και το προσωπικό του Κέντρου και του παιδικού σταθμού με μεγάλη χαρά παρέλαβαν τις ανακαινισμένες αίθουσες σε ιδιαίτερα χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

IMG_1354 IMG_1360 IMG_1433 IMG_1441IMG_1448 IMG_4850 IMG_4856

Ο Δήμος Γρεβενών ευχαριστεί τον Όμιλο Fourlis για την γενναιόδωρη προσφορά και την στήριξη στους δήμους σε μια εποχή που η οικονομική στενότητα δεν επιτρέπει παρεμβάσεις τέτοιας έκτασης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στο προσωπικό του IKEA Ιωαννίνων που συνέβαλαν τα μέγιστα στον εξωραϊσμό του χώρου και συγκεκριμένα στους: Γιάννη Παπαδόπουλο, Ιππολύτη Σιόντη, Καρίνα Τριάδη, Αγγελική Ευαγγέλου και Κωνσταντίνα Τσιγκούλη. Επιπλέον ευχαριστούμε τον όμιλο που αποδέχτηκε και ένα ακόμη αίτημα για μερικό εξοπλισμό της βιβλιοθήκης του Δοτσικού, δράση που συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα «Journalist Acting».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

Κινηματογράφος Γρεβενών
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS