ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Γρεβενών παρέλαβε ανακαινισμένες από το ΙΚΕΑ τις αίθουσες του Α΄ Παιδικού Σταθμού της πόλης (φωτογραφίες)

Το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Γρεβενών την Δευτέρα 25 Ιουλίου παρέλαβε ανακαινισμένες από το ΙΚΕΑ τις αίθουσες του Α΄ Παιδικού Σταθμού της πόλης στο πλαίσιο του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς» του Ομίλου Fourlis. Η εταιρία θέτοντας την Κοινωνική Υπευθυνότητα ως βασικό άξονα της πολιτικής της, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δήμου Γρεβενών να ενταχθεί στο εν λόγω πρόγραμμα ο Α΄ Παιδικός Σταθμός, που τον Δεκέμβρη του 2015 είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

 

Τότε ο Δήμος Γρεβενών είχε προχωρήσει σε άμεση αποκατάσταση του κτιρίου (υδραυλική αποκατάσταση, βαψίματα, μονώσεις κ.α.), ώστε ο παιδικός σταθμός να λειτουργήσει άμεσα, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να προχωρήσει σε παραπέρα ενέργειες. Έτσι αξιοποιήθηκε η δυνατότητα που παρείχε στους δήμους η εταιρία ΙΚΕΑ με το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς» και που ευτυχώς έθεσε σε προτεραιότητα το αίτημα λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης.

Την Δευτέρα το πρωί οι μικροί μαθητές του παιδικού σταθμού, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού κος Απόστολος Τσένης και το προσωπικό του Κέντρου και του παιδικού σταθμού με μεγάλη χαρά παρέλαβαν τις ανακαινισμένες αίθουσες σε ιδιαίτερα χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

IMG_1354 IMG_1360 IMG_1433 IMG_1441IMG_1448 IMG_4850 IMG_4856

Ο Δήμος Γρεβενών ευχαριστεί τον Όμιλο Fourlis για την γενναιόδωρη προσφορά και την στήριξη στους δήμους σε μια εποχή που η οικονομική στενότητα δεν επιτρέπει παρεμβάσεις τέτοιας έκτασης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στο προσωπικό του IKEA Ιωαννίνων που συνέβαλαν τα μέγιστα στον εξωραϊσμό του χώρου και συγκεκριμένα στους: Γιάννη Παπαδόπουλο, Ιππολύτη Σιόντη, Καρίνα Τριάδη, Αγγελική Ευαγγέλου και Κωνσταντίνα Τσιγκούλη. Επιπλέον ευχαριστούμε τον όμιλο που αποδέχτηκε και ένα ακόμη αίτημα για μερικό εξοπλισμό της βιβλιοθήκης του Δοτσικού, δράση που συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα «Journalist Acting».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS