ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Συστήθηκε η Εθνική Διεπαγγελαμτική Οργάνωση Φέτας

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις μεταξύ κτηνοτρόφων και παραγωγών φέτας, επήλθε απόλυτη συμφωνία όσον αφορά την σύσταση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας.

Έτσι οι προσπάθειες δεκαετιών για την δημιουργία Διεπαγγελματικής ευοδώθηκαν με την επίσημη κατάθεση φακέλου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης &Τροφίμων το οποίο θα εκδώσει απόφαση αναγνώρισης εντός 3 μηνών.

Η οργάνωση που συστήθηκε εκπροσωπεί πάνω από τα 2/3 της πρωτογενούς & δευτερογενούς παραγωγής σε εθνικό επίπεδο καθιστώντας την έτσι ιδιαίτερα αντιπροσωπευτική και ισχυρότατη όσον αφορά τις αποφάσεις για τον κλάδο.

Ο σκοπός και η φιλοδοξία είναι να συμμετάσχουν στην Διεπαγγελματική στην κυριολεξία όλοι(και αυτοί που ακόμη δεν είναι σήμερα μέλη της) και γι’ αυτό θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι η αντιπροσώπευση να αγγίξει το 100%.

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας είναι πια έτοιμη να αναλάβει σοβαρές πρωτοβουλίες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Εθνικού μας προϊόντος τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι δράσεις της θα καλύψουν τους τομείς της κατοχύρωσης, της ενημέρωσης, της αστυνόμευσης, της προώθησης και της διεκδίκησης των δικαιωμάτων του προϊόντος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε κάθε γωνιά της γης.

Παρά τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου και τις πολλαπλές υπονομεύσεις που έχει αντιμετωπίσει στα τελευταία χρόνια η ταυτότητα του εθνικού μας προϊόντος, η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας φιλοδοξεί να ανατρέψει πλήρως το αρνητικό αυτό σκηνικό. Στην εθνική αυτή προσπάθεια ευελπιστεί ότι θα έχει αρωγούς, τόσο την Πολιτεία όσο και την ίδια την κοινωνία.

 

Σχετικά άρθρα

Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS