ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Σύσκεψη της Επιτροπή των Μπλόκων Δυτικής Μακεδονίας μαζί με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων για τον προγραμματισμό δράσεων για το επόμενο διάστημα

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων μαζί με την Επιτροπή των Μπλόκων Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει σύσκεψη για όλη την Δυτική Μακεδονία με θέμα «Απολογισμός δράσεων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και τον προγραμματισμό δράσεων για το επόμενο διάστημα» στο Δημαρχείο του Άργους Ορεστικού την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ..
Χαιρετίζουμε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα. Τονίζουμε την αναγκαιότητα να δυναμώσει η οργάνωση του αγροτικού κινήματος με συγκρότηση αγροτικών συλλόγων σε χωριά . Την ουσιαστική λειτουργία των αγροτικών συλλόγων με συνεδριάσεις – ενημερώσεις των αγροτοκτηνοτρόφων με συσκέψεις και περιοδείες για ενημέρωση όλου του κόσμου με στόχο την οργάνωση αγροτικών διεκδικήσεων .
Καλούμε όλους τους αγρότες καθώς και τα μέλη των αγροτικών συλλόγων στη σύσκεψη. Κρίνουμε απαραίτητη την συμμετοχή όλων για την διαμόρφωση του πλαισίου διεκδίκησης καθώς και την οργάνωση του αγώνα από εδώ και πέρα.
Στη σύσκεψη θα παραστούν μέλη της γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων με επικεφαλής τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Ευάγγελο Μπούτα.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS