Θέμα
ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών: Σε κυκλοφορία το τμήμα του Ε65 Τρίκαλα-Ξυνιάδα(Λαμία)

Σε λίγες μέρες δίνεται σε κυκλοφορία το μεσαίο τμήμα του οδικού άξονα Ε65 από Τρίκαλα έως Ξυνιάδα (Λαμία). Κομβικής σημασίας έργο για τα Γρεβενά αφού με την ολοκλήρωσή του θα κάνει ασφαλέστερη την μετακίνηση από Δεσκάτη προς Γρεβενά και αντίστροφα, θα συνδέσει τα Γρεβενά με τη Θεσσαλία και θα μειώσει κατά πολύ το χρόνο μετάβασης στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε η προηγούμενη Κυβέρνηση το έργο, ίσως και να αποτελεί παγκόσμια αρνητική πρωτοτυπία, αφού δημοπρατήθηκε ένας αυτοκινητόδρομος και στη συνέχεια αναθεωρήθηκε η σύμβαση και εξαιρέθηκαν η αρχή και το τέλος του αυτοκινητόδρομου. Δεν είναι το έγκλημα ότι αφαιρέθηκε ανορθολογικά η αρχή και το τέλος του αυτοκινητόδρομου. Είναι ότι προβλέφθηκαν νέες εγκρίσεις, ώστε στην ίδια σύμβαση, να εκκινήσει η αρχή και το τέλος του αυτοκινητόδρομου, άρα, όχι με τις τότε συνθήκες και με τους τότε ευρωπαϊκούς κανονισμούς στη νομοθεσία, αλλά με το τώρα.

Κατόπιν συστηματικής δουλειάς το Υπουργείο Υποδομών  τεκμηρίωσε με απόλυτη ακρίβεια, σύμφωνα με αυτά που ζητά και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και  μέχρι το τέλος του χρόνου, αφού ξεπεράστηκαν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ξεκινάει το νότιο τμήμα του Ε-65 και μέσα στην επόμενη χρονιά θα ξεκινήσει και θα έχουμε και χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα για το βόρειο τμήμα του Ε-65.

Ήταν δίκαιο και λογικό και γίνεται πράξη!

 

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS