Σεμινάριο

Video Widget

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Grevenamedia @facebook

Λίτσας

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
SECUTIRY
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
PAPAGEORGIOU
IKTEO
BRABOSINOS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
POTIKA MYRTO
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γρεβενών: Χρηματοδοτήσεις Δήμων

Κατά την παρουσίαση του απολογισμού της Δημοτικής Αρχής την 24η Οκτωβρίου και στην αρχή της ομιλίας του, σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις των Δήμων, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι: «όσον αφορά τις χρηματοδοτήσεις από το 15 και μετά φτάσαμε στο 70 % μείον σε σύγκριση με το 2010».
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η έκφραση αυτή του Δημάρχου δεν ήταν σκόπιμη, αλλά εν τη ρύμη του λόγου αναφέρθηκε το έτος 2015.
Είναι γνωστό σε όλους πως ήδη το 2012 οι περικοπές των τακτικών χρηματοδοτήσεων των Δήμων και οι πόροι υλοποίησης τεχνικών έργων , ήταν ήδη μειωμένοι κατά 55- 60 % και ακολούθησαν μικρές μειώσεις τα επόμενα τρία χρόνια.
Στον αντίποδα από το 2015 και μετά η πρώτη κίνηση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν να εξασφαλίσει, αυτή η ήδη μειωμένη χρηματοδότηση να διοχετεύεται με σταθερούς ρυθμούς προς τους Δήμους και τις Περιφέρειες, διότι μέχρι τότε δεν γνώριζαν ούτε πότε ούτε πόσα χρήματα θα κατανεμηθούν. Ακολούθησαν οι προϋπολογισμοί του 2017 και του 2018 όπου από την σταθεροποίηση περάσαμε στην μικρή αύξηση των ΚΑΠ. Ταυτόχρονα τα προγράμματα Φιλόδημος Ι και Φιλόδημος II, έτρεξαν με γοργούς ρυθμούς, χρηματοδοτώντας έργα αναγκαία, ενώ υπήρξαν και έκτακτες χρηματοδοτήσεις ιδιαίτερα στο Δήμο Γρεβενών για την αντιμετώπιση ζημιών από ακραία φαινόμενα.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

email Επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Κινηματογράφος Γρεβενών
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
Ανταλλαγή διαμερίσματος
epipedo
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης