ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Στη Δεσκάτη σήμερα ο πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Kόμματος, κ. Ανδριανός Γιάννου, από όπου και κατάγεται

Τον Δήμαρχο της Δεσκάτης Δημήτρη Καραστέργιο επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Kόμματος, Ανδριανός Γιάννου.

Ο κ. Γιάννου κατάγεται από τη Δεσκάτη αλλά ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών και Πολιτικών του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ, απόφοιτος του Πανεπιστημίου City University του Λονδίνου και έχει κερδίσει πτυχίο LLM από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Σήμερα διατελεί πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Kόμματος και αντιπρόεδρος της  Εθνικής Φιλελεύθερης Νεολαίας της Ρουμανίας .

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής του με τον Δήμαρχο Δεσκάτης κ. Καραστέργιο του τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη νεολαία του Δήμου Δεσκάτης με βασικό αυτό της ανεργίας και προτάθηκαν και συζητήθηκαν λύσεις μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Συγκεκριμένα ο Δήμαχρος Δεσκάτης αναφέρει:

Είχα την τιμή να δεχθώ επίσκεψη από τον πρόεδρο της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος κ. ΓΙΑΝΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟ ,(ο οποίος κατάγεται από τη ΔΕΣΚΑΤΗ), με τον οποίο είχαμε επικοδομητική συνομιλία για θέματα που απασχολούν την ΝΕΟΛΑΙΑ του ΔΗΜΟΥ μας όπως είναι :
η ανεργία, η τόνωση της απασχόλησης με την στήριξη του πρωτογενούς τομέα μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων,η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην ελληνική περιφέρεια , η χρήση των νέων τεχνολογιών που εκμηδενίζουν τις αποστάσεις , καθώς και τον τουριστικό προσανατολισμό της περιοχής με την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τους νέους.
Συζητήθηκε επίσης η ανάπτυξη στενής συνεργασίας με το τοπικό συμβούλιο νεολαίας του Δήμου μας.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS