ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Ημερίδα με θέμα τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Εκτός δικαστηρίων ρυθμίσεις χρεών

Την  Τετάρτη 17/05/2017 και ώρα 11:00 π.μ ., στην αίθουσα Πέτρος Σούλης της Π.Ε Γρεβενών (Τέρμα Κ.Ταλιαδούρη), πραγματοποιείται μια πολύ σημαντική ημερίδα που συνδιοργανώνει η Ειδική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών  με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Γρεβενών. Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είμαι ο Ειδικός Γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, κ. Φώτης Κουρμούσης.

Αντικείμενο της ημερίδας είναι η παρουσίαση του νέου Νόμου που αφορά στον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Με το νόμο αυτό για πρώτη φορά με μια διαδικασία ΕΚΤΟΣ δικαστηρίων και αποφεύγοντας τα έξοδα, οι επιχειρήσεις μπορούν να ρυθμίσουν όλα τα χρέη προς όλους τους πιστωτές του ,δηλαδή Δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία και προμηθευτές. Στο νέο Νόμο προβλέπεται ρητά ρύθμιση και διαγραφές οφειλών προς όλους, με όφελος τόσο για τις επιχειρήσεις που θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους, όσο και για τους πιστωτές που θα συνεχίζουν να εισπράττουν οφειλές από τις βιώσιμες επιχειρήσεις που δεν θα οδηγηθούν σε πτώχευση.

Στην ημερίδα επίσης θα παρουσιαστεί και το νομοθετικό και τραπεζικό πλαίσιο για τα κόκκινα δάνεια και τα χρέη προς τράπεζες και Δημόσιο των ιδιωτών (υπερχρεωμένα νοικοκυριά).

ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS