ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Συνάντηση για την κοινωνική ένταξη των Ρομά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Συνάντηση για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό για την κοινωνική ένταξη των Ρομά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνάντηση, την οποία συντόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής Σταύρος Γιαννακίδης, εξετάστηκε η χαρτογράφηση της υπάρχουσας κατάστασης, με επικαιροποίηση των στοιχείων, όπως έχουν δοθεί από τους δήμους και τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ έγινε αναφορά στα επιμέρους ζητήματα και τις  ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζονται ανά περιοχή,  με στόχο να διαμορφωθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την κοινωνική ένταξη των Ρομά.

Το πλήρες κείμενο των προτάσεων που θα ενταχθούν στο συνολικό σχέδιο δράσης για την κοινωνική ένταξη των Ρομά, θα αποτελέσει τη βάση συζήτησης, ενόψει συνάντησης με την Ειδική Γραμματεία για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά του Υπουργείου Εργασίας στην Αθήνα στις 2 Μαρτίου, ώστε, εν συνεχεία, να προετοιμαστούν οι πρώτες ενέργειες, να εξειδικευτούν και να υλοποιηθούν οι δράσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι δήμαρχοι Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλος και Εορδαίας Σ. Ζαμανίδης που εκπροσωπούν δύο δήμους με σημαντικά θέματα για την ένταξη των Ρομά, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα ΕΣΠΑ Κ. Ιωαννίδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα εργασίας Δ. Μαρκόπουλος, στελέχη των Δήμων Γρεβενών, Καστοριάς και Κοζάνης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ρομά Φλώρινας, ο Γεν. Διευθυντής Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, και στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

DSC00680

DSC00683

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS