ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Αναγνώστου Ιωάννης
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ
Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Συγχαρητήριο μύνημα του ΙΕΚ Γρεβενών για τον Γιάννη Στουγιάννη

Η διεύθυνση του ΙΕΚ Γρεβενών, συγχαίρει θερμά τον Γρεβενιώτη ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗ,  σπουδαστή του ΙΕΚ Γρεβενών της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, Αρχιμάγειρας Chef”, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, στον 2ο Πανελλήνιο Μαγειρικό Διαγωνισμό «Greek Chef 2017».

Ο σπουδαστής μας, διακρίθηκε στην κατηγορία «Α3 Μαθητές  δημοσίων σχολών: Πιάτο με βάση το ψάρι» στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 4ης  Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών (ΕΞΠΟΤΡΟΦ) στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, στο διάστημα 27 – 30 Ιανουαρίου, με περισσότερους από 400 διαγωνιζόμενους από όλη την Ελλάδα, με την κριτική επιτροπή να αποτελούν διακεκριμένοι Έλληνες ΣΕΦ.

Η μεγάλη επιτυχία του Γιάννη, μας έκανε υπερήφανους και αποδεικνύει  ότι το ταλέντο, το μεράκι για αυτό που κάνεις και η συνεχής και μεθοδική προσπάθεια, σε συνδυασμό με  την υψηλής ποιότητας κατάρτιση που παρέχεται στο ΙΕΚ, δεν μπορεί παρά να οδηγεί στην επιτυχία και την επίτευξη των στόχων.

Συγχαίρουμε τον Γιάννη και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική προσπάθειά του να ανταμείβεται πάντα με επιτυχία.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ

Τριμίντζιος Χρήστος

Σχετικά άρθρα

kanistras

Follow Us

PIZZA ROMEO
TSIOVAKAS
Κανιστράς-Τζιόλας
POTIKA MYRTO
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Οικογένειες των Γρεβενών

Καιρός

Grevenamedia @facebook