ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Σε κατάληψη του Β΄ τοπικού υποκαταστήματος μισθωτών Ν. Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα προχώρησε σήμερα Σύλλογος Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Δυτ. Μακεδονίας

Ο Σύλλογος μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταγράψει και να αναδείξει τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι συνάδελφοι, και κατά επέκταση το εξυπηρετούμενο κοινό, επιδιώκοντας ταυτόχρονα την επίλυσή τους. Λειτουργώντας στην παραπάνω βάση, επισημάναμε στη Διοίκηση του ΕΦΚΑ με επιστολή μας και με συνεχή διαβήματα, τα σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις των υποκαταστημάτων της Περιφέρειας μας από την ανύπαρκτη παροχή υπηρεσιών καθαριότητας λόγω της λήξης των συμβάσεων με τα συνεργεία καθαρισμού. Το παραπάνω γεγονός καθιστά δύσκολες τις συνθήκες διαβίωσης των συναδέλφων στον εργασιακό τους χώρο, όπως και των συναλλασσομένων που επισκέπτονται τις υπηρεσίες μας.

Δυστυχώς η απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει από άποψη παροχών καθαριότητας στους εργασιακούς μας χώρους, σε συνδυασμό και με άλλα λειτουργικά προβλήματα, δημιουργούν ένα δυσχερές και συνάμα επικίνδυνο από άποψη υγιεινής εργασιακό περιβάλλον, επιβαρύνοντας την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των πολιτών.

Θεωρούμε ότι διασφάλιση των στοιχειωδών υγειονομικών κανόνων στους εργασιακούς χώρους πρέπει να αποτελεί κύριο μέλημα της Διοίκησης. Είναι δε επιεικώς απαράδεκτο, να επιφορτίζονται συνάδελφοι με  εργασίες καθαριότητας των κτιρίων των υποκαταστημάτων τους

Έτσι λαμβάνοντας υπόψη τον επείγοντα χαρακτήρα του προβλήματος και το γεγονός ότι σε σχετική επιστολή διαμαρτυρίας μας δεν λάβαμε από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ καμιά απάντηση, ούτε υπήρξε και καμιά λύση, σε συνεννόηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΙΚΑ, προχωρήσαμε σήμερα το πρωί 24 Ιανουαρίου 2018 και μεταξύ των ωρών 07.00 και 10.00πμ, σε συμβολική κατάληψη του Β΄ τοπικού υποκαταστήματος μισθωτών Ν. Κοζάνης με έδρα την Πτολεμαΐδα, προκειμένου να δηλώσουμε εμπράκτως την διαμαρτυρία μας. Είμαστε αποφασισμένοι να μη δεχτούμε πλέον καμιά δικαιολογία, ούτε άλλον εμπαιγμό. Ανοχή τέλος!

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS