ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Αναγνώστου Ιωάννης
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ
Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Σε αποκριάτικους ρυθμούς η πόλη των Γρεβενών. Το σημερινό και αυριανό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Κάτι από τα παλιά… νοσταλγούν πολλοί Γρεβενιώτες, όπως μας αποκάλυψαν αναγνώστες της ιστοσελίδα μας.

Με πολύ κέφι και χορό χθες το βράδυ όπως είδατε και στα βίντεο που δημοσιεύσαμε σε προηγούμενα άρθρα μασκαράδες και μη διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Η πόλη των Γρεβενών κινείται σε αποκριάτικους ρυθμούς και σήμερα ήδη από τις 12:00 το μεσημέρι η ορχήστρα χάλκινων Haris Balkan σκορπίζει βαλκανικούς ήχους στην πόλη…

Το γλέντι συνεχίζεται μέχρι το βράδυ με DJ με αποκριάτικα τραγούδια για τα παιδιά και ζουρνάδες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γρεβενών «Πίνδος» και τον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών.

Την Παρασκευή η ημέρα θα ξεκινήσει από τις 11:00 το πρωί με Μανιταρογλέντι  και θα ακολουθήσει παρωδία του παραδοσιακού γάμου από μαθητές Λυκείων της πόλης μας.  Στην συνέχεια το συγκρότημα Grikanta θα μας πλημμυρίσει με ήχους και χορούς της Κάτω Ιταλίας. Τη σκυτάλη θα πάρει DJ με αποκριάτικα τραγούδια  για τα παιδιά από τις 17:00 έως τις 19:00 το απόγευμα και θα ακολουθήσουν ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Γρεβενών «Πίνδος» και ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών με Χάλικνα Ηχοχρώματα της Φλώρινας. Χορευτικά τμήματα του Δήμου διασκεδάζουν με τοπική ορχήστρα και μαθητές Λυκείων και Γυμνασιών πλαισιώνουν την μπάντα κρουστών και οι σύλλογοι Ποντίων και Μικρασιατών διασκεδάζουν περιφερόμενοι με ζουρνάδες.

 

Δείτε το πρόγραμμα:

 

 

 

Σχετικά άρθρα

KALTSIOU
kanistras

Follow Us

PIZZA ROMEO
TSIOVAKAS
Κανιστράς-Τζιόλας
POTIKA MYRTO
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Οικογένειες των Γρεβενών

Καιρός

Grevenamedia @facebook